Извънредно: Родителката на Катя от Ритон изригна с шокиращо разкритие! (виж скандалната истина)

Извънредно: Родителката на Катя от Ритон изригна с шокиращо разкритие! (виж скандалната истина)
5 (100%) 2 votes

Майката на Катя от дует „Ритон“ проговори и разкри цялата истина за отношенията им!

След информацията, че Катя от дует „Ритон“ отдавна е изоставила родната си майка Лидия и не иска дори да я погледне – под давление на самия си съпруг Здравко Желязков, днес възрастната дама не издържа и избухна с шокиращо разкритие.

Оказа се, че Здравко Желязков и Катя Михайлова не само нямат право да обръщат гръб на Лидия, а тъкмо обратното – трябва да й целуват ръка. Защото след кончината на майката на Здравко от „Ритон“ – Нонка, Лидия е тази, която го е отгледала като собствено дете, призна самата тя пред агенция Блиц.

Ритон

Майката на Катя от Ритон най-после проговори

„Не е вярно, че не съм харесвала Здравко и съм пречила на дъщеря си да бъде с него. Не само го одобрих и го приех за неин съпруг, но с удоволствие го приех в дома си и дълго време той живя тук, у нас. Всичко друго е лъжа и измислица. Катя винаги съм я оставяла да прави, каквото сметне за добре и сама да решава за живота си“, разкри жестоко обидената Лидия, която от години живее в Дупница.

Припомняме, че самата Катя Михайлова в свое старо интервю бе заявила, че покойният й баща е бил душа човек и макар да не познавал Здравко, е щял да го приеме с отворени обятия. „А на мама и принц да й бях довела, щеше да му намери кусур“, обясняваше певицата.

Което се оказа далеч от истината, предвид факта, че Лидия е била като втора майка за съпруга й и то години наред. Майката на Катя от „Ритон“ обаче не пожела да отвори очите на читателите относно отношенията си с дъщеря си.

„Дали сме прекъснали връзките помежду си, дали се чуваме и виждаме – това си е наша работа. Ще кажа само, че тя ми звъни винаги, когато се наложи, а когато реша да я потърся за нещо, го правя“, категорична е Лидия.

Обяснение, което само по себе си сякаш затвърди слуховете за влошените отношения между двете жени.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар