Кичка си събра багажа: Виж чудовищните думи, с които я изгони Здравко! (Биг Брадър се намеси – подробности)

Кичка си събра багажа: Виж чудовищните думи, с които я изгони Здравко! (Биг Брадър се намеси – подробности)
4 (80%) 6 votes

Здравко от Ритон премина всички граници на позволеното и накара Кичка Бодурова да избухне в неудържим плач от болка и обида!

В Къщата на Вип Брадър избухна бомба. Такава, каквато е нямало в нито един от предишните сезони на шоуто. Стигна се дотам, че самият Биг Брадър се намеси в защита на Кичка Бодурова, която в болката и отчаянието си, събра багажа си и настоя да напусне.

Скандалът между естрадните величия (които вече българите определено не приемат за величия – особено дует Ритон), разтърси и самите съквартиранти, които за първи път останаха безмълвни пред чудовищната обида на Здравко Желязков към Кичка Бодурова.

Кичка Бодурова

Страшен скандал с Кичка Бодурова, Здравко я срина тотално

„Ти за коя се мислиш?! Ясно ли ти е, че и срещу нас да тичаш, пак не можеш да ни стигнеш. Кръгла нула си“, изригна с възможно най-злобната си физиономия Здравко Желязков към колежката си.

„Значи така, изкарахте ме пълна нула“, ошашавена от удара промълви Кичка Бодурова, а половинката на Катя Михайлова продължи: „Да, кръгла нула си като човек. Нищо не струваш!“. Въпреки, че Катя през цялото време се опитваше да накара мъжа си да млъкне и дори го буташе по крака, Здравко този път мина границата и продължи да обижда Кичка Бодурова.

Разплакана и цялата тресяща се от нерви, певицата скочи и отиде да си събере багажа, за да напусне шоуто, разкриха източници от кухнята на медията. Тогава се наложи самият Биг Брадър да я извика в изповедалнята, за да опита да я успокои, след което да призове съквартирантите и най-вече Здравко да запазят добрия си тон и да не минават границите на приличието, присъщо на звездния им ранг.

Дали Кичка Бодурова обаче ще склони да остане в Къщата, или обидата й ще се окаже по-силна, предстои да разберем съвсем скоро в някой от следващите епизоди на Вип Брадър.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар