Здравко от „Ритон“ за децата: Кичка ни засегна на много болна тема

Здравко от „Ритон“ за децата: Кичка ни засегна на много болна тема
5 (100%) 2 votes

Катя и Здравко не се правят на жертва с темата за децата, която е лична тяхна драма, но дует „Ритон“ никога няма да прости на своята колежка Кичка Бодурова!

Катя и Здравко от "Ритон" имат своята болна тема в живота

Катя и Здравко от „Ритон“ имат своята болна тема в живота

„Номинираме Кичка, защото отрови цялата атмосфера в Къщата и тук вече не се живее. Мъчно ми е, че се принязявам до нейното ниво, но идва момент, когато не можеш повече да търпиш и трябва да влезеш в блатото, за да отвърнеш на удара, иначе ще изглеждаш като глупак. Тя ни засегна на личностна основа на една много болна за нас тема.“ – заяви Здравко Желязков в Изповедалнята.

Със сигурност певецът от „Ритон“ визираше темата за децата или по-точно липсата им в техния живот, тъй като досега в шоуто останалите нападки на Кичка Бодурова бяха свързани само с кариерата им. Както се знае, Екатерина и Здравко нямат свой наследник и никога няма да имат, понеже вече са на над 50 г. Доста години те обявяваха в интервюта, че просто са се съсредоточили върху кариерата си, но се говори, при това все по-усилено, че проблемът им е физически и затова не са си направили дете.

Kliuki.bg припомня, че Кичка Бодурова започна тази тема в Къщата като ответна реакция на унизителнтие намеци на Здравко, че тя не е стъпвала в „Сизър Палас“. Тогава певицата се закле в своята дъщеря, че е пяла в тази зала, но и не пропусна да срази опонента си с думите „ти не знаеш какво е това“.

Самата Кичка е заченала изключително трудно и на близо 40-годишна възраст, заради което повечето хора й повярваха, че е изнесла въпросния концерт на въпросното място. Не й направи чест обаче, че въвлече лични неща в професионален спор.

Не са малко и онези обаче, които упрекват „Ритон“, че не са осиновили дете. При тяхната популярност надали това дете нямаше да узнае още на невръстна възраст, че това не са му истинските родители. Може точно това да е спряло Катя и Здравко. Те обаче помагат финансово често на домове за сираци, без да парадират с това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар