Кошмарната истина: Ето я официалната диагноза на Луна! (+ всичко за престоя й в лудницата – разкрития)

Кошмарната истина: Ето я официалната диагноза на Луна! (+ всичко за престоя й в лудницата – разкрития)
4.4 (88%) 5 votes

Певицата Луна не е за присмех и подигравки, защото се оказа със сериозна диагноза!

Луна ще става президент, Луна предлага брак на Бойко Борисов, Луна се изживява като кралица, Луна точи баница и пее химна за любимия… Тези и други факти от престоя на чалгаджийката в Къщата на Вип Брадър до днес бяха повод за смях и подигравки.

Оказа се обаче, че Луна не е за присмех, а за съжаление, защото жената си е с диагноза. Това сензационно разкри вестник „Уикенд“. Диагнозата е шизофрения, а Луна я получила още в далечната 1988-ма година.

Луна

Луна диагностицирана като шизофреник още през далечната 1988 година

Нещо повече – известно време тя е прекарала в клиника за душевно болни, казано по народно му – лудница, пише „Уикенд“. Там певицата изживяла истински ад, защото постоянно плачела и искала да бяга, считайки се за напълно нормална.

Разкритието за болестта на певицата пред вестника направи източник, който е прекарал дълго време в близост до Луна през онзи кошмарен период от живота й. А според думите му, в състоянието, което се намира сега в шоуто, тя има нужда от спешно и стриктно лечение.

Както всички знаем, шизофренията е болест, която е нелечима, но може да се контролира и да бъде подтискана с лекарства. Доколко и дали Луна си пие хаповете в Къщата обаче, това не е ясно на никого, освен на самата нея.

„Това, което виждам – погледът, думите, цялостното й поведение, ме навежда на категоричната мисъл, че Луна е във фаза и то доста обострена. Неадекватността й не е игра, а нужда от психиатрична помощ и затова не е добре нито хората да й се присмиват, нито да остава в предаването“, коментира източникът пред столичния вестник.

Всъщност Луна за пореден път бе номинирана за изгонване от съквартирантите във Вип Брадър, а идния понеделник ще се бори за оставането си в Къщата заедно с Кичка Бодурова и дует „Ритон“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар