Шок! Колега на Гъмов с цветно описание на екшъна с Преслава в гримьорната: Ушите ми се изчервиха!

Шок! Колега на Гъмов с цветно описание на екшъна с Преслава в гримьорната: Ушите ми се изчервиха!
2.8 (56.67%) 6 votes

Колега от трупата на Станимир Гъмов разказа цветно какво е чул от страстния му екшън с Преслава!

Днес цялата страна се разтресе от новината, че Станимир Гъмов е оправил поп фолк дивата Преслава и то не къде да е, а директно в гримьорната си в кукления театър (забележете – куклен театър, за деца). Това се случило, когато актьорът излязъл за представление преди няколко дни, което самият той, ухилен до уши, съобщи на съквартирантите с благословията на Биг Брадър.

„Имате много поздрави от Преслава и Деян Топалски. Дойдоха да ме видят на представлението“, хилеше се като видиотен Станимир Гъмов, което озадачи всички. Причината за еуфорията му обаче се оказа наистина стабилна – защото двамата с Преслава се скъсали от… в гримьорната след представлението.

Преслава

Преслава и Гъмов се нагънали яко в кукления театър. Гъмов трябва да бъде глобен, убеден е очевидецът

За екшъна зад кулисите разказа човек от трупата на театъра, който обаче не е възхитен, а по-скоро възмутен от случилото се, пише вестник „Всеки ден“.

„Стига бе, това е детски театър, може ли такова нещо. Минавах по коридора, а онези двамата вътре пъшкаха и стенеха като драни животни. Чух Преслава да вика: „Дай ми го, искам те! Откога го чакам“, след това пак започнаха стенанията. Вярвате или не, ушите ми се изчервиха, защото и Станимир не й остана длъжен и само повтаряше „Ох, ох“…“, впусна се в цветен разказ източникът.

Той обаче е убеден, че каквото има между двамата, трябва да си остане лично и че е абсурдно и срамно да разиграваш подобни театри в помещение за деца. „Гъмов трябва поне да бъде глобен, какво си позволява?! Другия път директно на сцената да я разхвърля ако иска“, ядосва се източникът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар