Слави Трифонов още вини Алекс Раева, че уби наследника му

Слави Трифонов още вини Алекс Раева, че уби наследника му
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов е напът да остане без деца и жената, която има най-голяма вина за това, е Алекс Раева!

Слави Трифонов носи в душата си огромна болка, причинена му от Алекс Раева

Слави Трифонов носи в душата си огромна болка, причинена му от Алекс Раева

Годините минават и с това става все по-вероятно Слави Трифонов да остане без свое поколение. Болката у Дългия се засилва с всеки един ден, тъй като той вече имаше наследник, който така и не се появи на бял свят. Преди години Алекс Раева направила аборт, след като заченала от Дългия, пише HotArena.net.

Шоуменът тогава обаче не е получил право на глас. Знаейки за властната му същност, певицата нарочно не се допитала до него, а действала сама. Чак след операцията споделила на половинката си какво е сторила. Слави побеснял и именно това сложило началото на края между тях.

Интересното е, че Алекс Раева очевидно не е от златотърсачките, тъй като всяка друга на нейното място би дала мило и драго да роди наследник на Слави Трифонов и по този начин да се осигури до живот. Не и Александра обаче. Тя не била готова за подобна стъпка в живота си и за да не допусне Дългия да я разубеждава, дори не му казала, че е бременна.

Днес Слави все още вини бившата си и най-голяма любов. Почти 50-годишен, шоуменът все още е без поколение и е много вероятно така и да си остане. Затова мъката, причинена му от Алекс Раева, не е за забравяне.

Певицата обаче е далеч по-млада от Дългия и все още има голям шанс да роди. За зла участ обаче сега, когато вече иска деца, Алекс среща трудности. Както Kliuki.bg първи писа, диджей Дончо и 35-годишната Раева вече обмислят варианта с ин витро, понеже засега не се получавало по нормалния начин. Дори бившата на Слави се подложила на инжекции за усилване на хормоните и затова напоследък е така чувствителна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слави Трифонов още вини Алекс Раева, че уби наследника му”

  1. Катрин

    окт. 17. 2015

    И откъде накъде тя ще е виновна?! Какво коства на една дълбоко влюбена жена да убие дете от любимия човек авторът ако е мъж има ли най-бегла представа? Години наред е била до него и е видяла, че от него любов, уважение и добър съпруг няма да види, да не говорим за постоянните му изневери. Никоя не е длъжна да му ражда дете, просто за да си имал той поколение. Уважаваш, обичаш, не изневеряваш, това е. Всичките му големи любови го зарязват и той не си направи извода да се промени. Е, стой си сам. Една жена има душевни потребности, не само да износи за някого едно-две деца.

Добавете коментар