Страшно: Лекар за Кичка Бодурова в Къщата! (ето какво й причиниха съквартирантите и какво крият от нас)

Страшно: Лекар за Кичка Бодурова в Къщата! (ето какво й причиниха съквартирантите и какво крият от нас)
4.1 (82.5%) 8 votes

Кичка Бодурова рухна в Къщата на Вип Брадър, но този път не душевно, а физически!

Половин България се вдигна срещу дует „Ритон“ и най-вече срещу самия Вип Брадър заради видимо целенасоченото отношение към певицата Кичка Бодурова и опитите тя да бъде срината със земята.

Не остана човек, който да не е забелязал нападателните и хапливи думи за нея дори на Александра Сърчаджиева и Ники Кънчев, които са напълно забранени – като водещи, те би трябвало да се държат безпристрастно, но уви…

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова рухна физически и се наложи намесата на лекар

Последната атака към Кичка Бодурова обаче не се размина без намесата на лекарска помощ, това разкриха източници от кухнята на медията. След чутовното едва ли не „престъпление“, в което я обвиниха всички и самият Биг Брадър, Кичка Бодурова си изплака очите, след което получи криза.

Зрителите снощи видяха как певицата едва си поема дъх, а единствената, която се интересуваше и се изплаши за здравето й, бе Луна. Никой обаче не разбра, че пристъпът на задушаване на Кичка Бодурова не е преминал без намесата на лекарска помощ. В Къщата е пристигнал екип, който е поставил инжекция на Кичка и я е подложил на щателен преглед.

Оказало се, че от огромния стрес, тя е вдигнала не само нивото на кръвната захар, но и на кръвното налягане, което е скочило до небесата. Слава Богу, певицата се е почувствала по-добре след шепа лекарства и една инжекция, и не е пожелала да бъде откарана в болница, разказват източниците.

„Това, което се прави с тази жена, е не само недопустимо. Това е жестоко, садистично и подсъдимо. А най-голямото разочарование от всички, е прехваленият дует „Ритон“. Язък им за кариерата на тези хора, които доказаха, че нямат сърца, а камъни. Настроиха всички срещу Кичка, дано да са спокойни сега“, бунтуват се потребители по форумите и в личната страница на предаването.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Страшно: Лекар за Кичка Бодурова в Къщата! (ето какво й причиниха съквартирантите и какво крият от нас)”

 1. Just_me

  окт. 16. 2015

  Кичка до сега нито веднъж не е номинирала омразните ПИТОН – овци! И за разлика от тях, не се е изказала лошо за никой свой колега! А ПИТОН са злобни и завистливи, защото нямат нито гласове, нито хитове! Айде да мрат в забрава и да си мислят за отминалата си „кариера“!!!

 2. петър метър

  окт. 16. 2015

  Залязващи звезди – така бих ги нарекъл и Ритон и Кичка Бодурова, и Луна.
  А мухите /звездите/ които залязват, хапят най-много.
  Когато си достатъчно известен в момента, не е нужно да го повтаряш – просто го знаеш.
  Тази нервност е показателна – това е техният последен шанс да се пише за тях. След това – или добро, или нищо….

 3. vidka

  окт. 18. 2015

  Абсолютно арогантно поведение на дует МАМБА…Онази лоена топка Катя и истеричният Здраво прескочиха всякаква граница.Агресивното и посредствено поведение на „великият дует Ритон“им донесе само черни точки от обществото.Тази необуздаемост и агресивност говори за тежък емоционален срив и не контролеруем разум.Леда под краката на МАМБИТЕ Е МНОГО ТЪНЪК И СЕ СЧУПИ! НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ЧЕ БИГ БРАДЪР ГИ ТОЛЕРИРА И ПОДКРЕПЯ,КОЕТО Е ВИДИМО ЗА ВСИЧКИ,ДОРИ И МАНИПОЛИРАНЕТО ВОТА НА ХОРАТА ТЕ „СПЕЧЕЛИХА“ САМО ЛОШИ ОТЗИВИ И АТИПАТИЯ ОТ ОБЩЕСТВОТО

Добавете коментар