Никита Джонсън след Биг Брадър – без награда! (Съквартирантите не спират с тормоза)

Никита Джонсън след Биг Брадър – без награда! (Съквартирантите не спират с тормоза)
5 (100%) 3 votes

Никита Джонсън не успя да се помири със старите врагове от Къщата

Никита Джонсън подобри съотношението „мъже-жени” сред победителите в Биг Брадър, но до момента е получила само малко пари…и непримиримото отношение на старите врагове от Къщата.

Пламенната боркиня срещу агресията, алфа-мъжкарите и нетолерантността отново се върна в истинския живот. Навън я чакат син, любим и бизнес. Както се оказа обаче – сметки и душмани, видя kliuki.bg.

Единственият, с който се зарече да не общува извън Къщата – Цецо преди седмица-две я подкачи в ефир, че още върти волана на старата си кола. Приеха го за дребнавост и изтъкване на собствените си възможности. Оказа се обаче друго.

Никита Джонсън не е получила новата си кола, а от паричната награда в размер на 26 651 лева е взела само 6 000 лева. Това не би трябвало да я тревожи, защото по контракт продуцентите могат да се забавят половин година с изплащането на цялата сума.

Хората, които движат нещата в Биг Брадър са й обещали поне да получи автомобила си скоро. Нужно е само да се прехвърли собствеността. Това обаче също е проблем за Никита Джонсън, която трябва да покрие таксите по процедурата и всички налози пред държавата.

Докато снове между две държави и големите планове за студиото си, блондинката едва ли има много време. Старите й познайници от Къщата обаче не са я забравили! Никита Джонсън се натъкнала на официалния профил на Пламен Богданов във Фейсбук.

Най-симпатичния й човек от вражеския лагер повече от некрасиво се обърна към бившата си съквартирантка:bogdanov

Вижда се, че той, Катя, Кирил, Николина и Братухчев купонясват заедно. Както се знае тайфата още се води от Цецо, който може би е погълнат от задачи.

Любимата на Боби обаче трудно ще се похвали с такъв кадър, въпреки очакванията че дори враговете ще се сближат навън. Ади е повече от заета в България, Ирена вече редовно сервира английски чай на своя Бен, славният „Цецо Тийм” не смята да се помирява с Никита Джонсън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Никита Джонсън след Биг Брадър – без награда! (Съквартирантите не спират с тормоза)”

  1. kapa

    окт. 17. 2015

    Po tupo pisanie ne biah 4ela,ama kakvo moze da se o4akva ot tozi maloumnik Plamen…Koi sa istinski hora ?Dve lisemerki ,edin piandur i edin deto ne znae kakvo brastolevi!!!

Добавете коментар