Тежък удар: Болката на Наталия Симеонова е огромна! (неочаквана вест съсипа водещата)

Тежък удар: Болката на Наталия Симеонова е огромна! (неочаквана вест съсипа водещата)
5 (100%) 3 votes

Наталия Симеонова понесе много мъка, както в личен, така и в професионален план!

Защо се случва така в живота на Наталия Симеонова?! Жената, която посвети години на каузата да помага на хората и да им дарява надежда, сякаш не може да се отърве от беди и проблеми.

След като вече толкова години феята на любовта е нещастна в личен план, защото изгуби единствената си любов в лицето на Денис Ризов, днес Наталия Симеонова трябва да се справи и с нов жесток удар. А именно – предаването й „Предай нататък“ ще бъде спряно от ефир през декември.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова получава удар след удар, макар че целта й е да помага на нуждаещите се

Това разкри самата тя в интервю, като помоли многобройните почитатели и зрители на предаването да не пишат писма за връщането му на екран, защото решението е категорично. „Работим по нов проект“, спомена само Наталия Симеонова, но близки до нея източници разкриха, че чаровната блондинка е направо съсипана.

„Какво се случва с тази жена?! Човек като Наталия, който е страхотен професионалист и дава сърце и душа за работата си и за хората, винаги е застиган от удари. Първо раздялата с Денис Ризов, после края на „Море от любов“, а сега и нечестното спиране на „Предай нататък“. Какво си мислят тези хора от телевизията – че тъпото и скудоумно предаване на Николета Лозанова „Папараци“ е по-стойностно от това на Наталия ли?! В което се помага на страдащи хора“, не крият възмущението си близки до водещата.

Самата Наталия Симеонова изживява крайно тежко решението на Би Ти Ви да сложи край на тази нейна мисия – защото „Предай нататък“ бе по-скоро благородна мисия, отколкото рейтингово предаване.

Близките й хора обаче са плътно зад нея, а огромна подкрепа в този тежък момент й оказва и самият Денис Ризов, който въпреки че не е до нея като съпруг, продължава да бъде най-добрият й приятел.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Тежък удар: Болката на Наталия Симеонова е огромна! (неочаквана вест съсипа водещата)”

  1. geri

    окт. 16. 2015

    Крайно шреме беше това ИДИОТСКО предаване да има край!!!!!

  2. Катя

    окт. 16. 2015

    Разбира се, че ще го спрат. Няма по- натоварващо предаване на света от това!

Добавете коментар