Звезда от „Приятели“ с болезнено разкритие за живота си

Звезда от „Приятели“ с болезнено разкритие за живота си
4 (80%) 4 votes

„Приятели“ се превърна в запазена марка за комедиен сериал, след като все още продължава да се върти по различни тв канали!

"Приятели" е най-големият хит сред комедиите от този тип

„Приятели“ е най-големият хит сред комедиите от този тип

Сериалът „Приятели“ променя живота на всички главни действащи лица в комедията, но това важи най-вече за Мат Ле Бланк. Актьорът е бил на прага на бедността и ако не е бил сериалът, днес можеше дори да не бъде сред живите. Макар да е бил вече на 27 г., когато получава ролята си в „Приятели“, Мат все още не бил се утвърдил в занаята и дори обмислял да се откаже, научи Kliuki.bg.

„Беше 1994 г. и бях много зле. Не получавах шансове нито в театъра, нито в киното. Дори бях почнал да събирам изхвърлена храна, защото нямаше какво да ям. Непрекъснато исках заеми от приятелите си, но знаех, че не може да продължавам дълго така.“ – споделя Мат Ле Бланк.

Актьорът обаче не се отчаял и продължил да настоява да работи по професията си. Въпреки безпаричието, той не спрял да ходи по прослушвания, вместо да си намери сигурна работа с постоянни доходи.

„Да бъда актьор беше моята голяма мечта. Да, нямах пари, но не се отказах от целта си и не сгреших. Когато отидох на кастинга за „Приятели“, в джоба си имах едва два долара. Казах си „Сега или никога, братле!“. И успях, получих ролята.“ – спомня си известният днес като Джоуи Трибиани актьор.

Мат Ле Бланк вече е на 48 г., а „Приятели“ приключи преди над 11 години. След този сериал той веднага започна нов проект, който обаче се провали след само сезон и половина. Става въпрос за сериала „Джоуи“, който трябваше да се яви като продължение на живота на героя му от „Приятели“.

„Този сериал не потръгна, защото хората още тъгуваха за „Приятели“. Те искаха да гледат Джоуи с Чандлър и Моника, а не с други. Когато това не им бе осигурено, стана ясно, че сме се провалили. Може би трябваше да поканим някой от тях да гостува в някой епизод, но минало – заминало.“ – смята Мат

Всъщност актьорът е участвал в хитова комедия и преди „Приятели“, но едва за няколко епизода. Тогава взима участие в „Женени с деца“, но след това не прави веднага желания пробив и затова се докарва до истинска бедност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар