Близки на Цветин: Камелия провали живота му

Близки на Цветин: Камелия провали живота му
4.7 (93.33%) 3 votes

Камелия отново е обект на упреци и негодувания, този път от страна на приятелите на Цветин!

Камелия е щастлива с Цветин, но дали не му пречи?

Камелия е щастлива с Цветин, но дали не му пречи?

Близо 20 години са двойка, но някои хора още не могат да свикнат с това. Оказва се, че Цветин е изгубил почти всичките си приятели, след като е започнал любовта си с Камелия. Причината е, че малцина го подкрепяли в това да бъде вечният придворен слуга на певицата. Освен това доста от близките му не одобрявали разкрепостения външен вид на Ками.

„Тя го съсипа. Както върви, ще си остане без деца, да не говорим, че и професионално нищо не постигна. Животът му се превърна в един провал и виновницата е Камелия. Ок, не може да роди, тогава да го пусне на свобода, за да има деца от друга. Тя обаче е голяма егоистка.“ – споделя един от някогашните много близки приятели и настоящ просто познат на Цветин.

Kliuki.bg припомня, че през миналата година Камелия най-после изплю камъчето по темата за децата. Тя разкри, че е направила два спонтанни аборта и днес е убедена, че има проблем не със зачеването, а с износването. Певицата се е подложила на какви ли не изследвания, но сякаш надежда няма и нейната среда се оказва неблагоприятна за плода.

Към днешна дата Камелия вече се е отказала да има дете и мисли единствено за своя бизнес. Тя напусна „Пайнер“ и вече е самостоятелна в попфолк начинанието си. Цветин обаче е по-млад от Ками и годен за деца. Затова близките му считат, че трябва да се раздели с фолк дивата, за да има свое семейство.

Чест прави обаче на Цветин, че не оставя Камелия дори и при наличието на такъв голям проблем. Той бил изключително силно влюбен в Ками и нищо не можело изобщо да го накара да се раздели някога с нея.

„Да, обича я, но харесва ли ви да гледате как голям мъж й носи чантичката по участия?! Просто няма никакво развитие с нея, тя му пречи да го направи, защото Камелия движи цялата връзка.“ – смята друг познат на Цветин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Близки на Цветин: Камелия провали живота му”

 1. Цветан

  окт. 17. 2015

  Доста противоречива статия, най-меко казано. Изказвате се като последна инстанция, при това от името на Цветин, а всъщност точно такива като вас 20 години пишеха какви ли не простотии за Камелия. И сега, когато не можете да я наречете курва и проститутка, именно заради 20-годишната и връзка с Цветин, направила твърденията на 2 поколения драскачи смехотворни, изведнъж се загрижихте за Цветин и иронично и много гнусно се подигравате на възпроизводните способности на Камелия. Много гнусна постъпка от ваша страна, нищо мъжко няма в нея..

 2. da

  окт. 18. 2015

  оставете хората на мира – това е личен живот , не обществен – освен това е мъж на една от най желаните жени

 3. Люси

  окт. 18. 2015

  Ами сурогатна майка-това да им е проблема…

Добавете коментар