Разкош: Виж в каква приказка живеят Добромир Гущеров и Диана!

Разкош: Виж в каква приказка живеят Добромир Гущеров и Диана!
5 (100%) 3 votes

Добромир Гущеров осигурява всичко най-прекрасно за любимата си Диана Русанова, която глези като истинска кралица!

Мария и Християн Гущеров живеят живот като в приказка, който редовно демонстрират пред медиите. Малко от нас обаче са запознати с разкоша, в който тъне таткото на Мечо – Добромир Гущеров.

Татенцето продължава да лети в облаците, все още силно влюбен във втората си съпруга Диана Русанова, която глези като истинска кралица. Двамата живеят в чужбина, а домът им е достоен за къща на холивудски значенитости и дори кралски особи.

Добромир Гущеров

Добромир Гущеров луд от любов по съпругата си Диана

Впечатление обаче прави и класата и стила на Диана Русанова, която в пъти бие по точки певицата Мария. Макар и доста по-млада от нея, Мара Отварачката трудно ще засенчи жената на свекър си що се отнася до изисканост и естествена красота.

На последното фото, което щерката на Диана Русанова публикува в Инстаграм, ясно се вижда, че дамата умело умее да подбира стайлинга си, а гримът й е повече от семпъл и стилен. Явно добрият вкус е вроден на дамата, която преди да се срещне с Дибромир Гущеров, работеше като обикновена сервитьорка в ресторант.

Стилната Диана Русанова живее в истински разкош

Стилната Диана Русанова живее в истински разкош

„Изискаността или я имаш, или я нямаш. Човек се ражда с това, без значение дали е от богато или от по-скромно семейство. Парите не могат да те научат на стил, само могат да ти помогнат да го усъвършенстваш. И милионер да си, ако си кич – кич си оставаш“, коментират познати на Добромир Гущеров и Диана Русанова.

И дори съветват Мария да се поучи от свекърва си и да заложи на естественото поведение като нея. А колкото до приказката, която Добромир Гущеров ежедневно подарява на половинката си, тя е очевидна – огромна къща със стилни и тежки мебели и перфектно подбрани аксесоари.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Разкош: Виж в каква приказка живеят Добромир Гущеров и Диана!”

  1. ppp

    окт. 18. 2015

    Mara izglejda mnogo shtastliva s Mitko

Добавете коментар