Внезапно: Ернестина Шинова изригна и разтърси всички! (виж жестоките думи, които изкрещя)

Внезапно: Ернестина Шинова изригна и разтърси всички! (виж жестоките думи, които изкрещя)
5 (100%) 2 votes

Ернестина Шинова най-после показа, че има характер и наистина не е лесна, когато подпали!

Съпругата на Андрей Слабаков – Ернестина Шинова определено има защо да е жената, която той боготвори. Защото дамата напълно отговаря на буйния нрав на режисьора, както ще станем свидетели още този понеделник.

След като дълго време пазеше приличие и си затваряше устата почти по всички въпроси, Ернестина Шинова за малко да си навлече антипатиите на зрителите. „Тази само бяга от скандалите, скучна е и сива. Нали уж имала характер, ами да го покаже тогава“, коментираха в мрежата потребители, разочаровани от въздържанието на актрисата.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова вдигна ръце от Луна и я постави на мястото й

Е, желанието им обаче се сбъдна, а Ернестина Шинова скъса синджира и избухна така, че разтърси всички съквартиранти. Никой не я беше виждал досега толкова бясна, а причината за гнева й се оказа Луна. И по-скоро „водораслото“ на Луна, което тя отказа да свали от главата си, дори в името на седмичния бюджет.

„Заради теб пострадаха всички. А ти не само не направи нищо, за да го предотвратиш, а дори не се извини. Смееш се. На какво се смееш, на кого си мислиш, че се подиграваш?! Знаеш ли – не те знам каква си. Българка ли си, туркиня ли си, или холандка. Ще ти кажа обаче едно и то на прост майчин език – ай сиктир!“, изкрещя Ернестина Шинова на Луна, а всички останаха с ококорени от изненада очи.

Дори самата Луна не успя да повярва какво се случва и че човекът, който си позвалява да й крещи подобни неща, е толерантната и спокойна Ернестина Шинова.

Припомняме обаче, че в името на бюджета, Джино обръсна главата си и преодоля болката от загубата на косата си. Без да знае, че усилията му ще бъдат напразни, тъй като Луна отново ще прецака всичко.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Внезапно: Ернестина Шинова изригна и разтърси всички! (виж жестоките думи, които изкрещя)”

  1. Петрова

    окт. 19. 2015

    За храна да обидиш толкова силно човек …

  2. Кети

    окт. 19. 2015

    Точно. Браво, Ернестина, много идейно. Да беше избухнала на тема мигрантите и националната сигурност, или войната в Украйна и къде са бежанците оттам, и защо ги няма у нас българите от Украйна, молещи за убежище, или моралният срив в българския театър, или нещо такова, да ахнеш и да кажеш браво. А тя на умряло куче нож вади. Ай. С…..

Добавете коментар