Андрей Слабаков се срина без Ернестина! (Със сълзи на очи признава чувствата си)

Андрей Слабаков се срина без Ернестина! (Със сълзи на очи признава чувствата си)
5 (100%) 1 vote

Андрей Слабаков се държи като нещастно влюбен ученик, докато Ернестина Шинова удържа положението в Къщата

Андрей Слабаков изуми всички с тоталната си промяна след като от месец и малко не общува със съпругата си, видя kliuki.bg.

Ексцентричният режисьор се появи като несретник в студиото на Нова, за да разкаже на Лора и Галя какво е да живееш с и без Ернестина Шинова. Докато жена му се опитва да оцелее, без да откачи в компанията на разстроени поп-величия, благоверният й тотално е извън строя.

Андрей Слабаков се появи разчустван и неузнаваем в студиото на Нова

Андрей Слабаков се появи разчустван и неузнаваем в студиото на Нова

Андрей Слабаков, който е пословичен с пиперливия си език и безпощадно чувство за хумор, за първи път си позволи да покаже искрен сантимент и романтика. Той е от женените колкото „хората не живеят толкова” и се оказа в положение на прясно влюбен. Не можел да мигне без Ернестина Шинова. Липсвала му много.

Двамата се били разделяли и за по-дълъг период, сподели той в „Комбина”, но поне се чували по телефона. Сега се измъчвал, че не може да си поговорят, а за капак изглеждала единствената отслабнала в Къщата. Посъветвал я да не се навира в кухнята и да не прави панаири за битовизми. Досега го слушала.

Ернестина Шинова се оказа майка-мечта не само за моделките в Биг Брадър. Липсвала дори на дъщеря си, която е студентка по медицина във Варна. Хубавата дъщеря на Андрей Слабаков обаче била мъжко момиче и не показвала такива емоции като баща си.

Разчувстваният й татко сподели, че още обича майка й, но имал дребно притеснение. Страхувал се да не набие някого. Благата и обрана Ернестина Шинова има „лоша сестра-близначка”, която се събуждала при явна несправедливост.

Андрей Слабаков с абсолютно сериозен ден разказа, че дъщеря им един ден му звъннала по телефона, плачейки: „Мама пак се бие на един светофар!”

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар