Съсипаната Невена Цонева изригна със скандално разкритие! (още подробности)

Съсипаната Невена Цонева изригна със скандално разкритие! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Невена Цонева още не може да се отърси от чутовния провал в Сочи, но стигна доста далеч!

Певицата Невена Цонева дни наред не се показва от дома си, съсипана от чутовния провал на конкурса в Сочи. След като стана за резил и обра негативните коментари на зрителите с чалга версията на великото парче на Уитни Хюстън, Цонева дори не успя да завърши участието си в конкурса заради проблеми с гласа.

В момента тя е на антибиотици и дори се страхувала да не получи по-тежки усложнения, които да навредят за дълго време на гласовите й връзки. Паралелно с вирусната инфекция, Невена Цонева е изпаднала в тежък нервен срив, разкриха близки до нея източници.

Невена Цонева

Невена Цонева се срина духовно и физически след скандалния провал на конкурса в Сочи и дори показа признаци на параноя

Най-големият й страх бил от Катя и Здравко от дует „Ритон“ и реакцията им, когато излязат от Къщата на Вип Брадър. Защото именно те са хората, които я препоръчаха пред Филип Киркоров и я изпратиха да преставя страната ни в Сочи.

Душевната криза на Невена Цонева обаче е ескалирала дотам, че в яда и болката си, тя заподозряла за провала си не друг, а старата си врагиня Саня Армутлиева, съобщи вестник „Всеки ден“.

„Та нали затова я наричат музикалния октопод. Изобщо няма да ме учуди ако е пуснала пипалата си, тоест връзките си, за да повлияе на реакцията на журито на конкурса и провала ми там“, заявила Невена Цонева, което само по себе си е малко вероятно, да не кажем абсурдно.

Според запознати обаче, тази параноя на Цонева се дължи на огромния удар, който здраво разклатил самочувствието й и я накарал да рони сълзи дни наред от срам и чувство на неудовлетволение от самата себе си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Съсипаната Невена Цонева изригна със скандално разкритие! (още подробности)”

  1. 1

    окт. 19. 2015

    да разписва бързо с пайснера да мята цици и гьобеци там. за друго явно не става

Добавете коментар