Сензация: Виж коя е ученичката на Слави Трифонов! (това гадже му взе акъла, беше му дама на рождения ден)

Сензация: Виж коя е ученичката на Слави Трифонов! (това гадже му взе акъла, беше му дама на рождения ден)
4.5 (90%) 4 votes

Слави Трифонов или е хлътнал здраво, или това е поредното му временно увлечение – макар да не изглеждаше така!

Шоуменът Слави Трифонов е самотен, изоставен от приятели и любими, с две думи – пълен депресар. Е да, ама в това няма нищо вярно. Дългия не само се радва на народната любов и тази на екипа си, но към днешна дата е на N-тото небе от щастие, защото е влюбен.

Обектът на чувствата му е съвсем младо момиче, както съобщи вестник „Всеки ден“. Девойката, на видима възраст около 17-18 години, се появи под ръка с шоумена навръх рождения му ден в тузарския столичен ресторант „Капитан Кук“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов забърса щерката на виден строителен предприемач

Именно там Слави Трифонов отпразнува чукването на 49 лазарника, в компанията на броени близки и приятели, сред които разбира се, Годжи, Цветан Недялков и Евгени Димитров – Маестрото. Най-интересна за сервитьорите и останалите гости обаче се оказа мистериозната дама на Слави Трифонов.

Както научихме от доверени източници, в инфото, че красавицата е ученичка, няма нищо вярно. Девойката е завършила школо и към момента е студентка първи курс в Софийския университет – факт, който ако не друго, то поне отървава Слави Трифонов от евентуална явка в прокуратурата.

„Мацката е убийствено красива, но Слави е виждал маса хубави жени и не това го плени у нея, а умът и характерът. Много е интелигентна, но и чепата. За пръв път да видим жена, която не мълчи на Трифонов, а му отговаря подобаващо, дори го затапва. Явно с това му взе акъла, но и татко й не е случаен“, разкриват източници, близки до Слави Трифонов.

Оказа се, че студентката е щерка на виден столичен бизнесмен, който се занимава със строителство, а фирмата му е една от най-печалившите в София, а и извън нея. Дали тате обаче е запознат с връзката на дъщеря си със застаряващия вече левент и дали прелива от радост, това вече е друг въпрос.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар