Близките им в шок: Ива Софиянска и Антон Божков пред развод! (подробности за разрива)

Близките им в шок: Ива Софиянска и Антон Божков пред развод! (подробности за разрива)
3.3 (66.67%) 3 votes

Ива Софиянска наскоро роди второто си дете от Антон Божков, но очевидно и това не може да спаси отношенията им!

Семействата на Ива Софиянска и Антон Божков са разтърсени от страшен шок, а именно вероятността бракът на децата им да приключи с трясък. При това само два месеца, откакто щерката на екс кмета на столицата Стефан Софиянски роди второто им дете.

Отношенията между Ива Софиянска и отрочето на Васил Божков не са охладнели, а буквално са вледенени. Това разкриха близки до младата двойка, която от доста време го е ударила на живот – кой накъдето свари.

Ива Софиянска

Ива Софиянска и Антон Божков с жестока криза в брака, заплашва ги развод

Самата Ива Софиянска преди дни бе засечена да купонясва лудо в столичен нощен клуб като заряза децата на грижите на бабите. Антон Божков пък си развява байрака самосиндикално с аверите си и пет пари не дава какви ги върши благоверната му.

Причината за разрива между двамата бил чепатият характер на кметската щерка, която не искала да си седне на четирибуквието и да се превърне в майка и домакиня, а продължавала да се държи като разюздана тийнейджърка, пише вестник „Галерия“.

„Не отричаме и че самият Антон не е сред най-улегналите млади мъже и малко му трябваше да скъса синджира и да последва примера на жена си. На него му трябва момиче, което да знае как да го укроти и да го вкара в релсите, но това със сигурност не е Ива. Тя се държи надменно, като принцеса, което би влудило всеки мъж“, коментират източниците.

Из светските среди на столицата се носи и упоритият слух, че Ива Софиянска вече на няколко пъти дочувала за забежките на мъжа си извън семейното ложе, което я вбесило и разярена като тигрица, тя решила да си връща.

Любопитното обаче е, че въпросното „връщане“ я запрати директно по баровете, вместо у дома при хлапетата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар