Разхищение: Виж кралските покои в новия палат, с който се изфука Мария! (СНИМКИ + подробности)

Разхищение: Виж кралските покои в новия палат, с който се изфука Мария! (СНИМКИ + подробности)
5 (100%) 1 vote

Откакто влезе в клана Гущерови, Мария не стъпва по земята – явно има защо, както ще видите сами!

Госпожа Мария Гущерова вече се хвали с нова придобивка, при това ултра скъпа. Става дума за кралските й покои в чистак новия триетажен палат на клана Гущерови, който се издигна в родното село на Добромир Гущеров – Енина.

Само дворът на въпросната „къщурка“ е повече от декар, като в него са ситуирани огромен басейн, барбекю и няколко красиви и уютни беседки. Всичко наоколо е в зеленина, розови храсти, дървета и цветя, а покоите на Мария гледат директно към центъра на селото и природата, научи вестник „Галерия“.

Мария

Мария се уреди с поредния палат, в който да се шири като кралица

Снахата се ширила в огромна стая като на принцеса, обзаведена със старинни мебели в стил Луи XIV и много позлата.

Цяло село цъкало с език пред невиждания палат на Гущерови, който преди това бил хотел, собственост на семейството. Татко Гущеров обаче решил да срине всичко до основи и да разпродаде обзавеждането, за да си направи нов дом, където след известно време евентуално да се пренесе да живее със съпругата си Диана Русанова.

Припомняме, че двойката към момента битува в Австрия, но Добромир Гущеров винаги е имал слабост към родната природа. Докато се решат на тази окончателна стъпка обаче, в тузарския палат ще се ширят Мария и Християн Гущеров.

Ето го огромният палат на Гущерови, ограден от масивна стена

Ето го огромният палат на Гущерови, ограден от масивна стена

Още повече, че село Енина е съвсем близо до родния град на заралийката – Стара Загора. Самата Мария вече няколко пъти пристигала в кралските си покои за заслужен отдих и дори канела там свои приятели.

Това, което най-силно шашка всички обаче, е паметникът на Бай Ганьо, който свекърът на Мария изтипоса на има-няма 50 метра от прозореца й в центъра на Енина.

„Тези хора какво правят – показват ни докъде може да стигне и да забогатее човек като следва примера на героя на Алеко Константинов ли?!“, бъзикат се местните, но певицата хал хабер си няма от ироничните подмятания – нали живее като принцеса?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар