Константин събра кръвните врагове от Биг Брадър 2015! (Всички – в потресаващо състояние!)

Константин събра кръвните врагове от Биг Брадър 2015! (Всички – в потресаващо състояние!)
5 (100%) 1 vote

Константин записа участие в собственото си заведение, докато жена му се оправя сама с децата в къщи

Константин избяга от плача и коликите на работа, видя kliuki.bg. Младият татко вместо да дежури буден и да сменя памперсите на бебе Александър, предпочете да се върне към любимото си хоби – да забавлява хората.konstantin

Човек би го оправдал, че е отишъл да вади пари за нарасналото си семейство. Може и така да се каже, но и ще се наложи да дава пари на Пайнера. Константин отиде да пее в собственото си заведение в Студентски град.

Забавленията на младия татко обаче не бяха тема №1 на вечерта. Въпреки, че пак си пийна, пя и целува чужди момичета, певецът се оказа нещо като „синя каска” в една кръвопролитна война.

Точно под неговия покрив се събраха две враждуващи компании – тази на Никита и „Сесo Team” от последния Биг Брадър.

Заведението на Константин се оказа достатъчно голямо и до бой не се стигна (или поне не сме чули). Собственикът мъдро попя на ушенце на всеки, вдига наздравици с враждуващите компании, които очевидно не изкарваха най-трезвата си вечер.
taco i kiro

bogdanov

bogdanov kiro tacho
Най-любопитните от страничните наблюдатели забелязаха интересна промяна в доскорошните телевизионни герои. Никита Джонсън и нейният Боби не просто се завърнаха в родината и избраха чалга-заведение, за да се забавляват. Русата победителка за пореден път притесни с огромни татуси и коригирано лице. Усмивката обаче се е върнала на лицето й – явно е настъпил онзи много споменаван и коментиран обратим процес, който щял да я превърне в предишната.
koceto nikita 2

koceto bobi

koceto bobi nicita

koceto bobi nikita 2

koceto nikita
В отбора на Цецо купонът беше, какъвто го обича Киро – „Като посрещане на Нова година, но всяка петък вечер”. Борсовият играч и Пламен имаха интересна компания – наш Тачо на Жени Калканджиева.

Докато миската трезво коментираше стратегиите на звездния брадър, благоверният й очевидно пак беше на черешата. Нищо лошо няма – само да не буйства и да не се заяждат с него!

На Константин трябва да му се признае – и да е изпуснал топа в музикалната си компания, още е №1 по правене на помирителни купони!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар