Ужас: Луна хвърли бомбата с разтърсващо разкритие за Катя от Ритон! (ето какво крият от зрителите)

Ужас: Луна хвърли бомбата с разтърсващо разкритие за Катя от Ритон! (ето какво крият от зрителите)
3.8 (76%) 5 votes

Луна разкри цялата истина за кошмарния си престой в Къщата на Вип Брадър и шокира феновете на Катя и Здравко от Ритон!

Изгонването на Луна от Къщата на Вип Брадър бе посрещнато с фойерверки от съквартирантите, които най-после си отдъхнаха. Или поне те така си мислят, тъй като нямат никаква представа как ги подреди Луна само ден след излизането си от шоуто.

Както вече стана ясно, Луна заяви, че през цялото време е играла роля – само и само да влудява останалите и да им гледа сеира. Разкритието, което тя направи за Катя Михайлова от Ритон обаче, потресе всички, защото, разбира се, това не бе излъчено в нито един от епизодите.

Ритон

Катя от Ритон заплашила Луна

Оказа се, че Катя и Здравко не само са нападали постоянно Луна с обиди и обвинения, но мълчаливата обикновено Катя директно я заплашила. „Ще видиш какво ще ти се случи като излезем от Къщата. Идея нямаш какво ще стане, само почакай“, размахала пръст в лицето на Луна дуетната половинка на Здравко Желязков.

Което накарало поп фолк дивата да вземе категоричното си решение да заведе дело срещу Ритон. Освен въпросната заплаха на Катя, Луна ще съди основно Здравко за десетките обиди, изречени пред камерите и видели бял свят от екрана.

„Каза ми, че съм луда, че майка ми нямала образование и интелект, заради което заслужавала да няма пари и да получава ниска пенсия. Това, разбира се, не е показано на зрителите – защо?! Но нищо, аз съм твърда, че няма да оставя нещата така. С мен може да се подиграват, но със семейството ми никога. Ще ги съдя до дупка“, изригна Луна, според която в мига, в който тя напуснала шоуто, в него вече нямало нищо интересно.

Дефакто рейтингът на Вип Брадър спадна след напускането на певицата, затова й Биг Брадър привика обратно Преслава – барем тя успее да възвърне интереса на публиката.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар