Жесток обрат: Виж какво се случва в дома на Петко и Яна! (близки разкриха страшната истина)

Жесток обрат: Виж какво се случва в дома на Петко и Яна! (близки разкриха страшната истина)
4.3 (86.67%) 3 votes

Петко Димитров и Яна Акимова (по настоящем Димитрова) навлязоха в критичен период за брака си!

Неочакван и жесток обрат разтърси брака на Петко Димитров и Яна Димитрова. След няколко години мирен и изпълнен с хармония семеен живот, домът им буквално се тресял от скандали. Това разкриха източници, близки до бизнесмена.

Причината за непрестанните крясъци на Яна Димитрова бил фактът, че Петко съвсем го ударил през просото. Ресторантьорът все по-рядко се прибирал у дома, а докато Яна се грижила за къщата и малкия Доменик, съпругът й постоянно висял в дискотеката си или пирувал някъде с шумни компании.

Петко Димитров

Петко Димитров се наигра на лудо влюбен и примерен, и отново го удари през просото

„Петко е много готин човек, с голямо сърце. За приятелите си душа дава, но по всичко личи, че не е мъж за една жена и Яна или ще трябва да го приеме и да го търпи в името на семейството, или ще трябва да се раздели с него. Защото викове и скандали той няма да трае още дълго“, коментират познати на Петко Димитров.

На практика, бизнесменът продължавал все така отдадено да се грижи за домочадието си и гледал нищо да не липсва на съпругата му, камо ли на сина му. Грижите за Яна Димитрова обаче се свеждали до чисто финансовата им страна, а нежността и времето насаме с Петко отдавна липсвали на хубавицата, разкриват източниците.

На няколко пъти дори Яна се заканвала на Петко Димитров и му заявявала директно в очите, че ако продължи да се държи като разюздан хлапак, ще си хване любовник. Той обаче само се смеел и отново си карал през просото.

„Как да й повярва и да се притесни?! Че това са глупости. Яна друг като Петко, с парите и възможностите му, няма да намери. Затова и ако бракът им приключи, губещата ще е тя, а не той“, кодошат се източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жесток обрат: Виж какво се случва в дома на Петко и Яна! (близки разкриха страшната истина)”

  1. Боби

    окт. 22. 2015

    А, нима очаква нещо друго от Петко? Вълк козината си мени, нрава никога!

Добавете коментар