Топ сензация: Мария призна лъжата за брака си, Мечо я постави пред свършен факт! (подробности)

Топ сензация: Мария призна лъжата за брака си, Мечо я постави пред свършен факт! (подробности)
5 (100%) 4 votes

Мария нямаше друг избор, освен да признае, че играта й на кралица Гущерова приключи!

Топ сензацията на деня в сферата на светските клюки – това е признанието на поп фолк дивата Мария и огромната лъжа за брака й с милионера Християн Гущеров. На миньончето не му оставаше друго, освен да каже истината, след като нейният Мечо я постави „на колене“. Това разкриха близки до певицата източници.

Не, Мария и Християн Гущеров не се развеждат – къде ти заралийката ще си позволи да изтърве тази апетитна хапка?! Но играта й на кралица приключи окончателно, защото съпругът й най-сетне си отвори очите и прогледна.

Мария

Мария падна от високо -от „кралица“ започна да митка по кръчмите денонощно

Истината е, че от известно време насам кроткият Мечо изцяло е спрял кранчето на половинката си, що се отнася до лично нейните дамски нужди. Парите за парцалки, процедури, екстеншъни, гримове, козметика и прочие, наша Мара Отварачката вече трябвало да си заработва сама.

„Обичам си музиката и феновете, но би ми било много хубаво да работя само по концерти като някои колежки. Само че не мога да си го позволя на този етап, парите са ми нужни“, изпуснала се Мария пред свои близки познати, съобщи сензационно столичен ежедневник.

Причината за коренния обрат у Християн Гущеров са множеството клюки и мнението на злите езици из светския елит на столицата, че той се е превърнал в един използван заради парите си мъж и че Мария е с него само за облагите.

За да докаже на всички и най-вече на себе си, че това е лъжа, синът на Добромир Гущеров категорично заявил на любимата си, че трябва да си изкарва парите като всяка нормална жена в страната и да работи, а не да чака само на него.

„За Мария това е неочакван удар, защото тя свикна с онзи златен период, в който не правеше нищо друго, освен да се глези като принцеса. Я елате и я вижте сега обаче – скъсва се от нощни походи по кръчмите, защото видя „дебелия“, коментират с насмешка и някои от колежките й.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Топ сензация: Мария призна лъжата за брака си, Мечо я постави пред свършен факт! (подробности)”

  1. анонимен

    окт. 23. 2015

    Пълни глупости! Просто иска да си бъде независима и да прави това, което и доставя най-много удоволствие , а не да се превръща в слугиня. Зле сте осведомени. Той не я лишава от нищо и задоволява всяка нейна прищявка, както и подкрепя във всичко. Злите езици тук лаят, както винаги!

Добавете коментар