Алекс Сърчаджиева издаде Биг Брадър (зрителите на бунт)

Алекс Сърчаджиева издаде Биг Брадър (зрителите на бунт)
5 (100%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева си позволи лично мнение по време на воденето на предаването „ВИП Брадър“, което предизвика един куп негативни реакция към нея!

Алекс Сърчаджиева издаде Биг Брадър по отношение на Кичка Бодурова

Алекс Сърчаджиева издаде Биг Брадър по отношение на Кичка Бодурова

Доста от хората, подкрепящи Кичка Бодурова, се надигнаха срещу Биг Брадър с упреци, че се опитва да манипулира мнението на обществеността. Снощи в ефира на телевизия Nova феновете на Кичка най-после намериха много солиден аргумент за своята теза, узна Kliuki.bg.

Алекс Сърчаджиева взе отношение за скандала между Бодурова и Гъмов, след който певицата се разплака за пореден път. Тогава Алекс Сърчаджиева, преди да даде рекламната пауза, си позволи да изкаже собствена мисъл, а може би и такава, написана й от Биг Брадър. Блондинката каза „Нови хан не вярва вече на сълзи“. Така тя намекна, че естрадната изпълнителка се преструва и търси позицията на жертва.

Думите на Алекс Сърчаджиева издадоха до голяма степен самия Биг Брадър, за когото отдавна мнозина говорят, че цели хората да отстъпят от Кичка Бодурова и да спечели друг. Твърди се, че от предаването имат вече свой победител и ако във Фейсбук не завалят по-различни коментари от непрестанни хвалби на Кичка, ще изглежда доста подозрително, когато не спечели тя. Затова, според почитателите й, от шоуто съзнателно очернят образа й, а водещата сякаш го потвърди снощи.

Ники Кънчев също доста пъти вече си навлече гнева на много зрители, когато не защити Кичка Бодурова в някои от лайфовете, а напротив. Той обаче има повече опит и не го направи така явно като Алекс Сърчаджиева, която по принцип говори по сценарии, но понякога влага и собствени мисли.

Трябва обаче да се каже, че Кичка Бодурова действително е доста спорен образ. От една страна мнозина виждат в нея мъченица, която търпи удар след удар в Къщата. Но от друга – певицата твърде много преиграва и винаги всичко завършва с плач, което не се харесва на по-мнителните зрители. Освен това има нещо подозрително в това, че Кичка се кара с всички вътре и само тя е неразбраната.

Алекс Сърчаджиева не си позволява за първи път да иронизира в ефир участници на предаването. По време на последния „Биг Брадър“ тя унизи и Пламен Богданов с това колко голям мъжкар бил, щом побягнал от Илиян – гаджето на Анита Болярова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Алекс Сърчаджиева издаде Биг Брадър (зрителите на бунт)”

  1. zlatena

    окт. 23. 2015

    Истината и ще баба Кучка Бодурова/Кичка е платила огромна пари на нейни фенове да си направят фалшив профил в феисбука и да я защитават през целия сезон на вип брадър 2015.Освен това баба Кучка/Кичка е платила огромна сума пари на много влиятелни бизнесмени в България да гласуват за нея и да я направят победител в вип брадър 2015 заради това се спасява всеки път.Само със викторината ще се прецака планът на баба Кучка/Кичка мразя лицемерни и лъжливи жени като нея.

  2. X I Y

    окт. 23. 2015

    ама тази кица е адски противна да се маха че вече ми омръзна да я гледам -много е гадна и със злобна душица….голямата награда заслужава джино

Добавете коментар