Тя няма дори 20 г., а вече е най-красивата в историята на „Х Фактор“ (СНИМКИ)

Тя няма дори 20 г., а вече е най-красивата в историята на „Х Фактор“ (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

„Х Фактор“ има своята красавица, която ще остави следа в шоуто с визията си!

Предаването „Х Фактор“ не е просто музикално шоу, а в него се изисква да имаш визия, харизма, излъчване на шампион. Всичко това показва до момента Велина Илиева, която е на 19 г., а вече сложи в малкия си джоб всички красавици, минали през българския вариант на шоуто през годините, счита Kliuki.bg.

Талантът на Велина донякъде бе пренебрегнат от журито в предаването, тъй като тя бе включена в група, която менторът Люси Дяковска нарече „A.V.A.“, което е съкратено от имената на трите момичета Антоана, Велина и Анна. Въпреки че красивото трио стана сред първите изпълнители, които се бореха за оставането си в шоуто, не може да се отрече, че представянето им засега е много добро, а именно Велина се изявява като лидера на групата.

Дейностите на 19-годишната девойка не са свързани само с „Х Фактор“. Тя от известно време се занимава и с танци, а паралелно учи в Софийския университет. Очевидно не само красотата на Велина Илиева впечатлява, тъй като във Варна е завършила една от най-престижните гимназии – Първа езикова.

Определено Велина имаше шанс да пробие до концертите и извън група, имайки предвид че Криско пусна сред момичетата такива и с по-слаби гласови данни от нея. От журито обаче решиха да я „жертват“, но пък се получи едно много красиво и сполучливо трио.

Затова не беше случайно, че Мария Илиева сподели пред Люси, че си личи, че при „A.V.A.“ е мислено и за визията и си личи. Макар и трите да са на около 20 г., умеят да се гримират и обличат като големи жени, което впечатлява околните.

Велина Илиева впечатли "Х Фактор" с визия и глас

Велина Илиева впечатли „Х Фактор“ с визия и глас

Тя е едва 19-годишна, но вече има харизмата на звезда

Тя е 19-годишна, но вече има харизмата на звезда

Трите грации от "A.V.A."

Трите грации от „A.V.A.“

Велина показва самочувствие в "Х Фактор", но не парадира с него

Велина показва самочувствие в „Х Фактор“, но не парадира с него

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар