Скандал! Ето кой печели Х фактор с измама (Още подробности)

Скандал! Ето кой печели Х фактор с измама (Още подробности)
3.7 (73.33%) 3 votes

Х фактор този път ще бъде спечелен с измама

Х фактор е на път да се превърне в поредното издание, което по нечестен път дава криле на един от своите участници. Музикалното шоу вече си има победител, въпреки че надпреварата е още в началото. Това ще бъде Дарина Йотова, която ще спечели първото място с връзки, твърди упоритата клюка.

Амбициозната тинейджърка няма да пробие само с гласови способности, нито с уникалната си визия. Тя разчита на връзки и стари познанства с ментора си Криско. С певеца младата хубавица се познава отпреди. Запознала ги е приятелката й Гери-Никол, която направи и дуетна песен с рапъра от Габрово.

Х фактор вече им своя победител

Х фактор вече им своя победител

Още като записвал парчето с нея, Криско си харесал приятелката й Дарина и решил да я пробута в Х фактор. Гери пък дала съвети на Дари как да пробие на сцената, като изглежда дръзка и провокативна, което се харесва и котира днес, пише България днес.Направи впечатление, че още от самото начало Дарина Йотова е доста нахакана, не се притеснява и сякаш е напълно уверена в победата си.

И това е така, щом попадна под крилото на Криско, тя вече е фаворит, шушукат от кухнята на шоуто. 17-годишната ученичка от Варна веднага спечели симпатията на журито. Хареса я дори вечно скептичния Маги Халваджиян. Продуцентът не забрави да я посъветва все пак да е по-обрана и скромна, да свие огромното си самочувствие, което може да й изиграе лоша шега.

Но Криско не само я харесва, в нея той вижда и продукта, от който ще изкара пари. Съдийката Люси Дяковска също не остана равнодушна към физическата привлекателност на Дарина.Претендентката учи фолклорно пеене в музикалното училище, в морската столица. Преподавателите са възхитени от нея, защото тя е спечелила доста награди от конкурси, стипендиант е на Министерството на културата, а и самата Дарина има огромно желание да стане звезда.

Плюс за нея е също, че родителите й са доста заможни и на този етап я подкрепят много.От Гери-Никол, с която са израснали заедно е получила добра школовка, а Дарина е във възторг, че Х фактор е променил тотално живота на приятелката й. Мечтае същото да се случи и с нея. Определено Криско ще сбъдне желанието й, а в допълнение това, че е красива и има талант, ще наклони везните в нейна полза, коментират от екипа на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар