Мъжкарят Джино се изложи напълно! (Виж безумията му)

Мъжкарят Джино се изложи напълно! (Виж безумията му)
4.2 (84%) 5 votes

Джино не е това, на което се прави

Джино умее да провокира, но не само с шокираща визия. Американският плейбой, който го раздава в Къщата смирен и готов да услужи на всеки, си има своите странности. И крие под модерната си физиономия доста комплекси.

Бившият на поп фолк дивата Джена яростно възропта срещу глупостта на плеймейтките Катрин Вачева и Светлана Василева, когато те се провалиха с трясък при незнанието им за известни столици. Преди да изхвърчи от Къщата, американския баровец, чието истинско име е Георги също се сдърпа жестоко и с моделката Моника Валериева. Нещата с нея тръгнаха на нож и само малко остана да се запали докрай фитила. Джино се правеше на приятел на естрадната прима Кичка Бодурова, но накрая взе начесто да я номинира за изгонване. Най-тежко певицата от Лас Вегас прие предателството на бизнесмена с ромска кръв, когато той я нарече при една от номинациите, че е фалшива и егоцентрична.

Джино крие много тайни

Джино крие много тайни

Това скърши доверието на естрадната звезда в изменчивия нрав на мургавелкото. Оказа се,че Джино е притворен и на личния фронт. От години той забивал гаджета единствено от сайтове за запознанства, а не при директен контакт, пише Блиц. Предвид видът, с която се представял на снимките не изглеждал типично мъжкарски, но винаги компенсирал с яки коли до себе си.

Затова и коментарите под тях единствено го славословяли и споделяли колко сладък и невероятен е, позитивен и красив като римски бог. Само такива мнения Джино оставял под фотографиите си, а всичко останало триел веднага.

Във виртуалното пространство обаче се набиват коментарите, че Джино има проблем със самочувствието си. Той обича наистина да се фука, което демонстрира и сред ВИП-овете в Къщата. Единствен по-яростен противник в манията му бе ММА боецът Деян Топалски. Много от нещата, които Джино казва за себе си вероятно са полуистини, включително и за богатството, което фамилията му е натрупала зад океана. Заради това, а и понеже все още се води женен за богата италианка, която той направил американка, а тя му се отблагодарява кеш всеки месец, Джино и поп фолк дивата не се задържаха дълго като двойка, твърди клюката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар