Лили Иванова гласува на Избори 2015 (Виж още кой позира като Първа дама)

Лили Иванова гласува на Избори 2015 (Виж още кой позира като Първа дама)
4.3 (86.67%) 3 votes

Лили Иванова изпълни гражданския си дълг и право, но малцина популярни я последваха

Лили Иванова сюрпризира феновете с вот и романтично послание, видя kliuki.bg. Малцина популярни дами обаче я последваха.

Примата се нареди сред безброй известни и недотам популярни политически персони и се снима като пуска своите бюлетини в урната. След това фейсбук-последователите й видяха снимката й от изборната секция, както и една от поредния букет от неизвестен почитател.
lili
Лили Иванова се оказа изненадващо лирично послание: „Изборът – най-ценното, което притежаваме.Красивите цветя са за една прекрасна седмица! Бъдете щастливи!”
lili 2
Далеч по-прагматична и мотивирана се показа бизнесдамата Ваня Червенкова. Освен че взе участие по телевизията, за да покаже гражданска позиция, тя и нейната Никол гласуваха с послание: „Това да е за пример!!:)) Моля, дайте вашият глас.. Глас народен, глас БОЖИ!!!”


Ванчето позира в стилен костюм до Дядо Вазов, но далеч по-елегантна се оказа
Галена. Тя се фотографира преди (или след?) пускането на бюлетината. Певицата доста двусмислено заяви за феновете: „Лидерството е нужно за влияние и въздействие, а не за звания и награди!”.
галена
Половинката на Галин Вафлата деликатно агитира феновете да използват правото си на избор, вместо да стоят пред компютрите. Те обаче предпочетоха да коментират, че май се е предала и не ще да става Певица на годината.

Глория изненадващо се оказа доста ангажирана с бъдещето на Две могили. Въпреки че е от Русе, всички знаят, че тийнейджърските й години са минали там. Не се знае дали човекът, който подкрепя й е роднина, но определено не й е безразлично бъдещето на градчето.
gloria
Ивана, обичайно, беше много мотивирана и многословна. Много елегантна и придружена от млада колежка гласува и агитира: „Хайде, освен да критикуваме и да се оплакваме, да се научим и ние да носим ОТГОВОРНОСТ за всичко онова, което искаме да променим към по-добро! Просто да ГЛАСУВАМЕ! А ЗАЩО ли – най-малкото, за да се противопоставим на тези, които си продадоха гласа (душата) или както ги нарече Ваня Червенкова -„Проститутките по душа“!!!!!”


Певицата на народа обра точките по стил и изисканост. Ивана не пожела да рискува с младежка визия като идола си Лили Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар