Разкритието на Преслава шашна съквартирантите, Гъмов се просълзи! (още подробности)

Разкритието на Преслава шашна съквартирантите, Гъмов се просълзи! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Преслава категорично затвърди позициите си на най-обичания съквартирант в Къщата на Вип Брадър след това признание!

Поп фолк принцесата Преслава шашна съквартирантите и докара до сълзи на умиление най-близкия си човек в шоуто Станимир Гъмов. Разкритието на певицата трогна всички и категорично я отдалечи на светлинни години от типа моделки Светлана Василева и Катрин Вачева.

А именно – в непринуден разговор за живота, Преслава разказа, че често пъти медиите пишат за нея, че не сменя тоалетите си и не може да се похвали с марковите дрешки на колежките си. Причината за това обаче, не е липса на средства, а приоритет. Който за Преслава е нейното семейство.

Преслава

Преслава показа, че няма нищо общо с моделките и чалгаджийките, тя дори е по-бедна от родителите си, на които изпраща почти всичко препечелено от музиката

Оказа се, че родителите на Преслава имат по-голяма банкова сметка от самата нея. Красавицата не пропускала месец, без да изпрати солидна сума пари на майка си и татко си в Добрич, за да не им липсва нищо в ежедневието.

„Ние винаги сме били по-скоро бедни, отколкото заможни. Нашите направиха много за мен, не им беше лесно, но отделиха средства, за да ме изпратят да уча в Димитровград. Сега е мой ред да им се отблагодаря и да се грижа за тях. Парите не са ми самоцел, а начин да зарадвам семейството си. Аз мога и с малко, мога и с много“, откровено разкри Преслава, а Станимир Гъмов едва сдържа сълзите си, трогнати разказаха източници от кухнята на медията.

Нещо повече – Преслава дори сама се натъжи и пророни сълза като си спомни годините, в които с Галена са носили една и съща рокля за снимките на клиповете си, защото нямали никакви пари.

Припомняме, че Станимир Гъмов хлътна по Преслава като хлапак още преди месец, когато ясно видя разликата й с така наречените чалгаджийки, както и с псевдо красавиците в самото шоу. След признанието на любимата си обаче, актьорът хептен се омагьоса и като нищо ще поиска ръката на Преси щом излязат от Вип Брадър, смеят се източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Разкритието на Преслава шашна съквартирантите, Гъмов се просълзи! (още подробности)”

  1. ppp

    окт. 26. 2015

    много умилително, тя да не изкарва по хиляда лева? със сигурност е милионерка. разбира се, нейни са си, но чак пък да се разплакваме

  2. Bobi

    окт. 26. 2015

    И а какво е по-различна от другите чалгаджийки, както се изразявате? Че, беше гадже на милионерски син няколко години или това, че си ляга с който и свирне и обърне внимание. Да, с това наистина е по-различна… другите поне са само с богатите си приятели или сами, но с достойнство.

Добавете коментар