Кошмар за Маги Халваджиян: Разкриха срамната тайна на семейството му! (истината за Александра шокира)

Кошмар за Маги Халваджиян: Разкриха срамната тайна на семейството му! (истината за Александра шокира)
4.4 (88%) 5 votes

Маги Халваджиян има пълното право да е бесен, защото за него достойнството и моралът винаги са били на първо място!

Продуцентът Маги Халваджиян не е на себе си след като наяве излезе срамната тайна на член от семейството му, а именно снаха му Александра Енева. Съпругата на единствения син на Маги и Кремена Халваджиян – Бедрос Халваджиян към днешна дата го раздава супер известна хореографка, но факти от миналото й говорят друго.

Още преди да влезе като адреналинка в „Господари на ефира“, Александра Енева опитвала да добие мечтаната популярност по всичси възможни начини и най-вече като модел. Както отлично се вижда обаче, красотата на Алекс не е достатъчна, за да я превърне в звезда от ранга на Жени Калканджиева. Затова и тя прибегнала до други чалъми, разкриват нейни познати пред вестник „Всеки ден“.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян винаги е държал на принципите, а какво излезе за снаха му?!

За разлика от повечето красавици, които ценят себе си и отказват да свалят дрехите си за „жълти стотинки“, снахата на Маги Халваджиян с охота се разхвърляла по фотосесии за нищо и никаквите в бранша 200 лева, пише „Всеки ден“.

„Алекс имаше една цел и тя бе да стане популярна. Затова тарифата й за снимки без дрехи беше толкова ниска. Винаги се притесняваше, че ако поиска повече пари, ще се намери друго момиче, което да я смени и да вземе рекламата вместо нея. Не й вървеше като модел, какво да се прави“, разказват близки до миналото на снахата на Маги Халваджиян.

Дори като адреналинка Александра Енева не успя да блесне и да остане в историята на шоуто подобно на Жана Брейчева. Затова пък умело завъртя главата на единствения наследник на клана Халваджиян, омъжи се за него и му роди дете.

„Опече си работата тя, но миналото, което криеше, излезе наяве и това е най-вече срам за Маги. Той е човек, който винаги е държал на морала и ценностите, затова напълно разбираме как се чувства сега и колко го е срам да говорят така за член от семейството му“, коментират източниците пред ежедневника.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар