Близките й в ужас: Ивана заминава на лечение в Израел, ето каква болест крие! (още подробности)

Близките й в ужас: Ивана заминава на лечение в Израел, ето каква болест крие! (още подробности)
5 (100%) 5 votes

Певицата на народа Ивана заминава за Израел като единствена надежда за пълно излекуване!

Близките и почитателите на Ивана изпаднаха в ужас след новината, че певицата на народа заминава на лечение в Израел, за да се бори с болест, която крие. Дали наистина звездата на поп фолка крие сериозно заболяване, или диагнозата й все още не е поставена окончателно, не се знае. Но здравето на Ивана й създава все повече проблеми, разкриха източници пред сайта Dailypress.bg.

Припомняме, че от няколко години насам Ивана получава страшни подувания на лицето и тялото, като понякога се стига дотам, че едното й око е буквално затворено. Освен този проблем обаче, тя страда от силни болки в кръста и ужасен плексит.

Ивана

Ивана отива в Израел да търси цяр, никой още не знае дали крие болест, или още няма ясна диагноза

„Понякога не мога да стана от леглото, не мога да държа микрофона, защото просто ми е невъзможно да си мръдна ръката“, бе признавала Ивана в свои интервюта, пише Dailypress.bg.

Според последните информации за състоянието й обаче, тези болежки не се дължат на алергия, а на нещо по-сериозно. Точна диагноза обаче до момента няма и певицата се надява да получи такава в Израел.

Въпреки заминаването й обаче, феновете и роднините на Ивана нямат повод за страх и плач, защото резултатите от досегашните й изследвания не показват риск от недай си Боже, нещо наистина много опасно.

Съществува вероятността и самата Ивана да е навредила жестоко на здравето и организма си заради множеството непосилни диети през годините, както и редицата хирургични намеси за уж по-голяма красота.

Към момента Ивана продължава да приема кортизон, който да я предпазва от внезапен алергичен шок, чиито изход по принцип може да бъде фатален, ако не се вземат спешни мерки за предотвратяването му.

Дано все пак лекарите в Израел най-сетне да открият истинската причина за болежките й и да я излекуват напълно, пожелават й от сърце всички, които я обичат и са благодарни за огромното й творчество през годините.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар