Принц Уилям още не може да повярва на щастието, с което го дари Кейт Мидълтън

Принц Уилям още не може да повярва на щастието, с което го дари Кейт Мидълтън
5 (100%) 2 votes

Кейт Мидълтън за пореден път зарадва съпруга си, дарявайки го с ново дете!

Принц Уилям е безкрайно щастлив с голямата си любов, наречена Кейт Мидълтън

Принц Уилям е безкрайно щастлив с голямата си любов, наречена Кейт Мидълтън

Красавицата, около която от години най-много се шуми във Великобритания, е именно Кейт Мидълтън. В ролята си на съпруга на престолонаследника, Катрин непрестанно е в английската преса. Този път обаче е с хубаво. Колегите на Острова пишат, че хубавицата носи ново бебе в утробата си, което значи, че принц Уилям ще стане баща за трети път.

Кралското семейство сякаш не спира да прави деца. Преди 2 години се роди Джордж, а само преди месеци на бял свят дойде и Шарлот Елизабет Даяна. Очакваше се, че семейството ще изчака малко с новото бебе, понеже дъщеричката им е още почти новородена, но явно любовта им е прекалено силна, за да чакат каквото и да било.

Вече от няколко дни принц Уилям не можел да си намери място от огромното щастие, което изпитал, научавайки че пак ще има дете. Той не бил много по излизанията с големи компании, за разлика от брат си Хари, но напоследък бил забелязван доста често да празнува по заведения, тъй като не можел да сдържа радостта си.

Кейт Мидълтън очевидно е голямата любов в живота на Уилям, понеже той продължава да й прави деца, въпреки че тя не се разбира особено с фамилията ми. Катрин бе приета много добре от Елизабет Втора и сина й Чарлз, но впоследствие тя ги разочарова с отстояването на позицията си по определени въпроси. Главната вражда обаче е между Кейт и Камила – мащехата на мъжа й.

Катрин Мидълтън отдавна изяви съжалението си, че не е била част от кралското семейство по времето, в което принцеса Даяна е била. Херцогинята многократно изтъкна, че повече харесва покойната майка на съпруга си, отколкото мащехата му, което обтегна докрай взаимоотношенията й с Камила Паркър, а оттам и с почти всички в Двореца, припомня Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар