Тази страшна драма докарала на Люси 150 кг! (Подробности)

Тази страшна драма докарала на Люси 150 кг! (Подробности)
5 (100%) 2 votes

Люси Иларионов напълнял заради тежък личен проблем

Люси Иларионов е един от съквартирантите на ВИП Брадър, но не е сред любимците на звездите. Трън в очите им не е само извънгабаритните му размери, но и маниера на режисьора на чалга клиповете да плете интриги зад гърба им.

На снощната номинация Ернестина Шинова открито му заяви, че не го харесва, защото я нарекъл предателка. Съпругът й Андрей Слабаков пък люто се зарече в студиото на Ники Кънчев, където защитаваше жена си, че ще зарадва Люси с неочакван подарък. И той не е обикновен, а специализирана клиника, където да му смени пола, защото и без това бил „тъпа клюкарка”.

Много от ВИП-овете се питат под сурдинка коя е причината пухкавелкото да има такава мощна фигура, пише HotArena.Истината бе разкрита. Оказа се, че това не е заради обилното хранене, нито от мързел. Лична драма накарала Люси Иларионов да се изпусне от ръце и да напълнее ударно.

Лична драма съсипала Люси Иларионов

Лична драма съсипала Люси Иларионов

След което не успял да си върне старите килограми. Всеки, който познавал Люси в началото на кариерата му го помнел като строен и симпатичен. Но първият му и засега единствен брак с манекенката Преслава му изиграл лоша шега.

Сватбата им била пищна и шумна, дори била излъчена с целия си блясък по телевизия Планета. Но много скоро след това двамата се разделили.Люси все още питаел чувства към екс половинката си. Дълбока рана му нанесла и нежеланието й да му роди наследник.

След този развод той получил емоционален срив и започнал скоростно да пълнее, като чукнал рекордните 150-килограма. Драмата му се повтаряла и с крехката като статуетка Ани Хоанг.

Поп фолк дивата също не искала да се обвързва с дете. Тя се оправдавала, че е малка и едно бебе ще й спъне кариерата.Близките пък внушавали на Люси Иларионов, че връзката му с певицата е обречена, защото не иска да става майка. А 41-годишният Люси се притеснявал, че времето му тече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тази страшна драма докарала на Люси 150 кг! (Подробности)”

  1. стефан

    Ное. 03. 2015

    с това шкембе не може да прави бебета.

Добавете коментар