Николета бясна: Ето кой вкара Валери Божинов в леглото си! (Опасни резкрития)

Николета бясна: Ето кой вкара Валери Божинов в леглото си! (Опасни резкрития)
5 (100%) 4 votes

Валери Божинов успя здравата да натрие носа на Николета Лозанова

Николета била бясна на Валери Божинов, че така бързо я замени и то с една от нейните врагини. Той вкарал в леглото си не коя да е, а Елена Кучкова. Плеймейтката все по-често летяла между София и Белград, където в сръбския тим „Партизан” рита Валери Божинов. Тази новина така ядосала водещата на „Папараци”, че тя се заканила люто да отмъсти блондинката.

Но думите й изобщо не притеснявали пазарджиклийката. Палавата мома се оправдавала, че двамата вече са официално разведени и НиЛо нямала никакво право да се меси в личния живот на бившия си. Затова без да й мигне окото летяла всяка седмица до сръбската столица, а отношенията между нея и Божинов ставали все по-топли и близки, пише Шоу.

Валери Божинов здравата ядоса Николета

Валери Божинов здравата ядоса Николета

Връзката им в никакъв случай не била за една нощ, а вече продължавала няколко месеца. Валери Божинов обаче бил доволен, че тя не му търси сметка за други жени или да го поставя в капан, както преди това правела ревнивата му съпруга.

Елена Кучкова пък била на седмото небе от щастие, че е уцелила богато гадже, което хем било свободно, хем й осигурявал живота, на който била свикнала. Тя се притеснила, че луксозните придобивки, но които била свикнала вече няма да им се радва, след като се разделила с последния си любовник.

Припомняме, че точно преди известно време старото й гадже Любо Бентлито изрита Елена Кучкова от дома си. 48-годишният политик усетил, че тя му кръшка и пуснал копои по следите й.

Така разбрал, че тя мачка чаршафите с негов приятел, а него го използва за куп благинки. Бесен, той й вдигнал чутовен скандал, който още помнели съседите му и като мръсно коте я изхвърлил на улицата. Уплашена, Мис Плеймейт 2013 се притеснила, че няма кой да я издържа, тъй като нямала и ден трудов стаж. След като се развихрила в Интернет, тя се копнала за Валери Божинов и така заварката се случила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Николета бясна: Ето кой вкара Валери Божинов в леглото си! (Опасни резкрития)”

  1. анонимен

    окт. 27. 2015

    Нищо вярно няма в това свободно съчинение. Елена си е с политика и никога не са се разделяли, за сведение.

  2. анонимен

    окт. 28. 2015

    На Николета и дреме на заразната черупката за Божинов, затова не можа да намачка чаршафите с Плейн онзи ден, а по време на брака коооолко бяха. Божинов пасти да яде пред елена Рудолф. Тя се страхува да не лапа друга парите му, затова го раздава Уж приятелски пачаврата, а колко подмолни действия и сплетни и интриги по негов адрес пуска в медиите и после отива да ги опровергава и се изкарва дори жертвата в семейството. Изпечена и обиграна лъжкиня и долна проститутка! Злобна и проста жена!

Добавете коментар