За пръв път от години: Слави Трифонов хвърли бомбата с шок разкритие! (какво се случва с Дългия)

За пръв път от години: Слави Трифонов хвърли бомбата с шок разкритие! (какво се случва с Дългия)
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов никога не е правил подобно нещо, от времето на Маги Ангелова насам!

Какво се случва със Слави Трифонов? Най-после срещна истинската жена за себе си или просто е лудо влюбен? Тези и ред други въпроси си задават всички, след като Дългия направи нещо, което не е правил от години насам – не и от времето на връзката си с психоложката Магдалена Ангелова.

Припомняме, че до момента Маги Ангелова си оставаше единствената, на която Слави Трифонов публично се обясни в любов по време на един от концертите си. След Маги той не повтори това с никоя – нито с Алекс Раева, нито с Мартина Огнянова, а камо ли с някоя от мимолетните си авантюри.

Слави Трифонов

Слави Трифонов купува апартамент още в началото на връзката си – какво се случва?!

Затова днес медиите изригнаха, тъй като Слави Трифонов направи шоково разкритие – призна, че е влюбен отново и силно държи на дамата до себе си. Какво друго, ако не осъзнато разкритие, е фактът, че шоуменът си позволи лично да закупи апартамент на гаджето си. При положение, че е наясно с това, че новината ще избухне в медиите, още преди мацката да се е нанесла вътре.

Въпросното жилище се намира в непосредствена близост до един от най-известните столични молове, а самият Слави редовно е засичан да се прибира там след работа, съобщава вестник „Всеки ден“.

Припомняме, че Слави Трифонов за първи път официално представи младата си, едва 19-годишна приятелка, на своя рожден ден в ресторант „Капитан Кук“, когато я запозна и с най-верните си приятели Годжи, Евгени Димитров – Маестрото и Краси Радков.

Момичето на Дългия е студентка в Софийския университет и още не е ясно с какво толкова му завъртя главата. Факт е обаче, че Слави не е правил такъв жест за никоя от изгорите си, еле пък за толкова кратко време заедно. Дали може да очакваме и нещо повече като сватба например?! Кой знае…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “За пръв път от години: Слави Трифонов хвърли бомбата с шок разкритие! (какво се случва с Дългия)”

  1. Димитров

    окт. 28. 2015

    30 години разлика,няма да изкарат дълго.

  2. Лили

    окт. 28. 2015

    Клуни и той се държа до 50, но каква жена си взе. Славчоо, Славчо, ненапразно всичките ти жени те зарязват

Добавете коментар