Наталия Кобилника отмъкна любимия на Елена Кучкова

Наталия Кобилника отмъкна любимия на Елена Кучкова
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилнкина сложи в джоба си всички златотърсачки в столицата, докато моделката си дири късмета в Белград

Наталия Кобилнкина катализира бъдещата връзка между Елена Кучкова и Валери Божинов, научи kliuki.bg.

Наталия Кобилкина доказа: Плеймейтките са оборими с повечко опит и тайни мурафети!

Наталия Кобилкина доказа: Плеймейтките са оборими с повечко опит и тайни мурафети!

Прясно разведената и много компетентна по „ония” въпроси дама не остана дълго на пазара за свободни жени. Палавата рускиня замени българския си съпруг с негов сънародник и то – доста популярен, заможен и прилично изглеждащ.

Новото гадже на Наталия Кобилкина се нарича…Любомир Ников, твърдят от big5.bg. Госпожата с характерно „р” успяла да омая с чар и любовни мурафети доскоро тайнствения любим на Елена Кучкова.

Всички говорят как блондинката от Черногорово преследва Валери Божинов с мераци да изхвърли окончателно Николета Лозанова от живота му. Дали ще успее, или ще стане поредната „корица” на футболиста – никой не знае. Сигурно е обаче, че мечтите й да стане уважавана дама с професия се провалиха, защото вече я няма опеката на Любо Бентлито.

Не плеймейтката се прецакала, а областният координатор на ДПС в София бил неверникът в отношенията им. Той заменил любовницата си с друга, макар и не така „нов” модел.

Наталия Кобилкина и Бентлито са заедно от няколко месеца и се радват на най-романтичната фаза в отношенията си. С рускинята „политикът” няма да става прицел на закачки, че спи с мадама само две години по-голяма от дъщеря ми. Сексоложката минава и за жена, която можеш да представиш и в обществото, докато плеймейтката дълго време беше в сянка.

Единствената грижа на Любо Бентлито била липсващата сума от четвърт милион лева от партийната каса. Съпъртийците го обвинявали, че не отчел парите и ги профукал с новата си изгора.

Наталия Кобилкина напоследък била засичана в ултралуксозен джип – подарък, вероятно от пословично щедрия с жените си Любо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар