Жени Калканджиева рухна: Това, което й съобщиха, я съсипа! (шокиращи разкрития)

Жени Калканджиева рухна: Това, което й съобщиха, я съсипа! (шокиращи разкрития)
3.7 (73.33%) 6 votes

Красивата Жени Калканджиева получи страшен удар, който разби сърцето й!

Жени Калканджиева определено е една от най-хубавите българки, без значение от възрастта. Със сигурност обаче не е една от най-щастливите, особено в личния си живот. След множеството удари и болка, които съпругът й Тачо й нанесе през годините, Жени научи новина, която я накара да рухне.

Източници, близки до семейството на Жени Калканджиева разкриха, че неверният Тачо не само не е спрял с изневерите към половинката си, ами от известно време движи с ново момиче, при това сериозно. Девойката е студентка и живее в блок 10 на Студентски град, а Тачо през ден се отбивал и дори оставал при нея, пише вестник „Всеки ден“.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева понесе много удари от Тачо. Колко още може да го издържи?!

Двамата се запознали в дискотеката на Константин, но явно момичето не е поредна бройка за една нощ, каквито Стефан Манов има в изобилие, а му е завъртяла главата. Доскоро Жени Калканджиева дори не подозирала за аферата на мъжа си, затова вестта я смазала.

„Жени е силна жена и всички отлично знаят, че е давала пълна свобода и доверие на Тачо. Нещо повече – тя дори се е съгласявала да вкара трети човек в леглото им, само за да го зарадва. Но след всички извинения и клетви на Тачо, когато го прибра обратно, сега да научи, че е хлътнал по някаква си – това вече я сломи“, коментират близки до Жени Калканджиева и Тачо.

Сред близките и приятелите на шефката на Визаж няма човек, който още да не си е задал въпроса защо умна, кадърна и прекрасна жена като нея търпи подобно недоразумение в лицето на разглезения Стефан Манов.

Отговор от Жени няма, поне не и логичен такъв. Защото дори и да е обичала много този мъж, колко сълзи трябва да пролее една жена по вина на партньора си, за да се осъзнае, коментират източниците.

А може би причината Жени Калканджиева да не разпише окончателно пътния лист на Тачо, е малкият им син Жорко и неговото спокойно детство с двамата родители. Казва ли ти някой?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Жени Калканджиева рухна: Това, което й съобщиха, я съсипа! (шокиращи разкрития)”

  1. kapa

    окт. 28. 2015

    Ako biah na miastoto na Zeni,otdavna da biah mu dala patia!!!

  2. Страхил

    окт. 29. 2015

    Ако беше, ама не си и няма да бъдеш, така че си затваряй устата, идиотко!

Добавете коментар