Ернестина – отмъстена: Андрей Слабаков поставя края на Люси Иларионов

Ернестина – отмъстена: Андрей Слабаков поставя края на Люси Иларионов
5 (100%) 2 votes

Ернестина Шинова ще получи своето възмездие за жестоките интриги, които получи от Люси Иларионов!

Ернестина Шинова получава нужната закрила от Слабаков срещу Люси

Ернестина Шинова получава нужната закрила от Слабаков срещу Люси

Андрей Слабаков все още е много влюбен в жена си Ернестина Шинова и желае да я закриля, макар тя да умее да се справя и сама по един отличен начин. Филмовият режисьор е набрал много да своя колега Люси Иларионов. Той е бесен от отношението на втория към съпругата му, поради което вече замисля грандиозно отмъщение

Самият Слабаков обяви, че ще търси сметка от Люси за действията му и дори вече му е замислил жестоко отмъщение. Режисьорът не пожела да разкрие в ефир пъкления си план, но вече започнаха да се вихрят множество слухове за това как Иларионов ще си получи заслуженото.

Най-достоверният от тях гласи, че Андрей Слабаков щял да изкара в пресата срамни тайни от миналото на своя колега. Двамата се движат в кръгове, в които често са се засичат. Макар Люси да е повече с попфолк звезди, а Андрей в малко по-културни среди, и двамата за възпитаници на НАТФИЗ, което понякога ги събира на различни събития. Това е позволило на Слабаков да научи пикантни неща за Иларионов.

Kliuki.bg припомня, че Люси се превърна в най-мразения човек на Ернестина Шинова в Къщата, след като я обяви за предателка, когато тя прегърна Луна. Освен това режисьорът е считан за огромен интригант не само от Ерна, но и от зрителите. Интересното е, че в Къщата актрисата бе до известна степен предадена, след като единствено Гъмов и Кристина Димитрова я подкрепиха публично, че Люси е интригант.

И докато Ернестина Шинова е готова да продължи напред, без да се занимава повече с Люси, то мъжът й няма това намерение. Андрей Слабаков е решен да стъжни не само живота на колегата си, но и неговата кариера. А когато той реши нещо, винаги го изпълнява.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Ернестина – отмъстена: Андрей Слабаков поставя края на Люси Иларионов”

  1. az

    окт. 29. 2015

    tezi dvamata psevdo inteligenti do predi showto zabavljvaha horata pravejki se na klouni.Za6to im trjabva6e da se vklju4at v tova show-sega stanaha za posme6i6te.Tolkova primitivni, no-naj-opasnoto e 4e si slagat etiket inteligent.

  2. Петрова

    окт. 30. 2015

    Много се съмнявам, че Ернестина повече няма да се занимава с Люси. Та тя не минава и ден, в който да не обсъжда в негово отсъствие този въпрос.

Добавете коментар