Приятелите им в шок: Ласкин с прощално послание към Алекс! (всичко за разрива и реакциите на близките)

Приятелите им в шок: Ласкин с прощално послание към Алекс! (всичко за разрива и реакциите на близките)
3.5 (70%) 4 votes

Иван Ласкин написа послание към Алекс Сърчаджиева, което шокира дори най-близките им хора!

Какво се случва между Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева – този въпрос не спират да си задават от снощи всички познати и приятели на една от най-симпатичните и определено най-сплотени двойки у нас. Защото винаги досега Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин са били пример за истинска любов и здраво семейство.

Снощи обаче актьорът направи нещо изненадващо и шокиращо за мнозина като написа послание до любимата си в социалната мрежа Фейсбук. Ясно и точно то гласеше: „На Александра: Няма по-чужд човек на света от този, в когото си бил влюбен!“… Кратко, точно, но неясно за мнозина. Или поне близките на двамата се надяват да не са разбрали правилно.

Иван Ласкин

Иван Ласкин шокира всички, сбогом ли си взе с любимата Алекс?!

Никога преди Иван Ласкин не е писал подобни неща на половинката си, нещо повече – той винаги е признавал открито чувствата си към нея и неведнъж е просълзявал романтично настроените дами с прочувствени излияния към водещата на Вип Брадър.

Очевидно в рая на актьорското семейство е паднал гръм, тъй като дори близката приятелка на Алекс Сърчаджиева – Нона Йотова изненадващо попита какво се е случило, а лорд Евгени Минчев не остана по-назад с въпроса „Как да разбирам това?“…

Най-показателното обаче е реакцията на самата Алекс Сърчаджиева, тъй като такава дефакто нямаше. Алекс винаги досега не е пропускала да хареса коментарите на любимия си Иван Ласкин и шеговито да отговори на почти всички от тях.

Този път обаче тя запази пълно мълчание и не обели и дума, за да успокои видимо притеснените си приятели. Стронно е и, че много малко хора се осмелиха да изкажат мнение или да попитат нещо под статуса на Иван Ласкин, което е необичайно.

„Може би вече всички техни близки знаят това, което той е съобщил едва снощи. И може би човекът, който първи е пракъснал тази връзка, не е Ласкин, а самата Алекс. Какво да се прави…, живот“, изказаха мнението си и потребители в мрежата.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Приятелите им в шок: Ласкин с прощално послание към Алекс! (всичко за разрива и реакциите на близките)”

  1. Николова

    Ное. 06. 2015

    Спрете им цигарите и алкохола, както сте го правили много пъти, но за други участници и ще видите колко „хрисими“ хорица са!!

Добавете коментар