Трагедия: Внезапна смърт преобърна живота на Преслава, съсипа я! (разтърсващи подробности)

Трагедия: Внезапна смърт преобърна живота на Преслава, съсипа я! (разтърсващи подробности)
3.8 (76%) 5 votes

Преслава изживя страшно тежко трагедията, а животът й вече не е същият!

Страшна трагедия преобърнала живота на чаровната Преслава. Момичето от Добрич, което за кратко време успя да спечели сърцата на всички съквартиранти и да се превърне в любимката в Къщата на Вип Брадър, признава, че животът на Преслава е бляскав и забавен, но този на Петя – пълен с тъга и страхове.

Причината за това обаче се оказа по-зловеща отколкото сме предполагали. А именно внезапна смърт – гибелта на първата любов на Преслава. Той се казвал Пламен и бил приятел на певицата още, когато тя учила заедно с него в гимназията. Нещо повече – Пламен бил човекът, който превърнал Преси в истинска жена и за първи път тя познала любовта с него.

Преслава

Преслава се зарекла да не се влюбва повече след смъртта на Пламен, предпочита да е сама, за да не страда отново

След като била открита от Милко Калайджиев обаче и славата почукала на вратата й, Преслава станала твърде ангажирана с новия си живот като започнала бавно, но сигурно да се отдалечава от Пламен. Обичала го, но пътищата им се разделили.

Въпреки това тя продължавала да поддържа връзка с него и затова едва не умряла, когато й съобщили новината, че той е катастрофирал в зверска катастрофа. Самият той управлявал возилото, което се преобърнало край Добрич и го пратило в тежка кома. От която така й не излязъл.

„Преслава го преживя адски трудно, тя много обичаше това момче. Нещо повече – заради тази любов дори трудно прие предложението на Милко Калайджиев, искаше да откаже, за да бъде с Пламен. Самият той обаче я насърчи да преследва мечтите си. И какво стана – трагедията бе огромна“, разкриват близки до Преслава.

Години след това певицата обвинявала себе си за смъртта на Пламен и дори се зарекла, че не иска да обича никога повече. Тя вярвала, че ако е била останала с него, катастрофата нямаше да се случи и сега той още щеше да бъде жив.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар