Съседи на Ани Цолова в Плевен разкриха срамна истина за водещата! (още подробности)

Съседи на Ани Цолова в Плевен разкриха срамна истина за водещата! (още подробности)
5 (100%) 4 votes

Съседи на Ани Цолова, които я познават от години, са потресени от постъпката й!

Ани Цолова определено е едно от най-популярните телевизионни лица, при това от години насам. Водещата доказа, че е кадърна още по времето на Би Ти Ви, а към днешна дата доказано вдига рейтинга на Нова телевизия.

Като човек обаче, Ани Цолова се оказа далеч не така за пример, както на екрана и това разкриха нейни съседи в родния й град Плевен. Хората познават Цолова от времето, когато е била просто Ани и живеела с амбицията, че някой ден ще бъде известна, пише вестник „Ретро“.

Ани Цолова

Ани Цолова не се е мяркала в родния Плевен от половин година, шушукат съседите й

Това, което живеещи в близост до родния й дом, плевенчани не могат да си обяснят и да проумеят, бил факта, че Ани Цолова съвсем зарязала майка си и повече от половин година не се вясвала да я види как е.

Припомняме, че родителката на водещата остана съвсем сама, след като бащата на Ани Цолова почина. Това бе най-тежкият удар в живота на журналистката, която го обожаваше и дори впоследствие споделяше в интервюта, че има чувството, че нейният татко се е преродил в сина й.

Към днешна дата обаче Ани Цолова не стъпвала при майка си в Плевен, а единственият, който се грижил за нея и я посещавал редовно, бил брат й Стоян Цолов, разказват съседи плевенчани.

„Хубаво води Ани, издигна се. Но истината е, че се самозабрави. Затвори се само в София и в разкошната къща в Драгалевци, а майка й седи самичка ден след ден. Възрастна жена е, има нужда от грижи и внимание. А и нали за това са децата – ти ги гледаш докато пораснат, а после те се грижат за теб“, коментират източниците пред вестник „Ретро“.

Странно е наистина защо Ани Цолова избягва родния си град, след като тя и майка й нямат проблеми една с друга или поне близките до тях хора не знаят да са имали някакви дрязги и разправии по каквито и да било въпроси.

„Порасна й работата, това е. Не един и двама са се самозабравяли като усетят славата и парите“, шушукат клюкарките из малкия град Плевен.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар