Наско пропищя от нахалната Мария Илиева! (Това, което иска, го шокира)

Наско пропищя от нахалната Мария Илиева! (Това, което иска, го шокира)
5 (100%) 2 votes

Мария Илиева определено е костелив орех

Мария Илиева е известна не само като мъжемелачка. Поп дивата си е навила на пръста да става майка и упорито преследва целта. Хубаво е, че дори и да има бляскава кариера, певицата иска да дари живот.

Добрата новина е, че е упорита в намерението си, защото според нея времето й изтича. Мария Илиева вече чукна 38 години и щом биологичния й часовник неумолимо тик-така, значи решението й е правилно. Лошата вест е, че си е нарочила неподходящ  донор. Тя иска 18-годишния младок Наско Колев от Варна да стане баща на нейното дете, пише Слава.Младият рапър стана втори в миналия сезон на Х фактор, като попадна в отбора на каката и тя си го нарочи за любовник. Апетитът на певицата към млади момчета е известен отдавна.

Наско пропищя от Мария Илиева

Наско пропищя от Мария Илиева

Мария Илиева прави и струва, но успя да вкара гласовиткото в кревата си, а сега си е  поставила още по-висока цел. И в нея главно действащо лице е красивия морски младеж. Преди тя отивала в морската само при участия и отвреме-навреме да се вижда с Наско. Двамата се разхождали из Морската градина, като певицата без свян и притеснение държала за ръката своя млад любовник.

Мераклийката не го пускала и в заведенията и по всякакъв начин демонстрирала тръпката си, без да се притеснява от хората наоколо. Но сега наглостта й минала всякакви граници. Защото певицата се принесла да живее при Наско във Варна, върти се най-прясната клюка из музикалните среди.

Според колегите й повече я водела идеята да си има дете от рапъра, отколкото силната й любов. Поп дивата има желание това да се случи, но дали го иска и Наско, при положение, че любовницата му е на годините на неговата майка. „Наско е малък, но Мария науми ли си нещо, постига го”, коментират я около нея.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар