Шок: Мария напусна Гущеров, изнесе се от Бояна с 4 куфара! (подробности за скандала)

Шок: Мария напусна Гущеров, изнесе се от Бояна с 4 куфара! (подробности за скандала)
4 (80%) 3 votes

Мария Гущерова е решила да го играе Ледената кралица, докато не получи, каквото иска от Християн Гущеров!

Топ скандала на деня – Мария си грабна чукалата и напусна своя Мечо Християн Гущеров. Миньончето натоварило четири огромни куфара в автомобила си и напуснала семейния палат в Бояна, заедно с шофьора си. А посоката била към дома на майка й, това разкриха източници, близки до певицата, съобщи сайтът Слава.

Причината за този чутовен скандал е най-старата на света – Мария хванала в крачка благоверния си Християн Гущеров като го спипала в хотелска стая с вече почти разхвърляна мадама. Припомняме, че преди по-малко от два месеца Мечо отново кръшна на Марчето, докато тя се потеше по нощните клубове, за да вади парите за парцалките си.

Мария

Мария се изнесе от палата в Бояна, чака Мечо да се покае

Тогава обаче Мария не реагира така и не направи нищо, освен да прочете пълното си „конско“ на пухкавия неверник. „Изобщо не си мислете, че двамата ще се разведат. Не и по желание на Мария. Да не е луда да изпусне такава партия като Християн – без значение дали седи мирен, или не. Изнесе се от дома им, защото той й спря кранчето – това е цялата драма“, шушукат познати на Мария.

В действителност преди дни изтече новината, че Християн Гущеров се обидил от поредицата слухове, че жена му го е избрала само заради парите и взел решението си. А то е, че Мария трябва да работи и да допринася за семейния бюджет като всяка втора българка.

Той й осигурявал всичко нужно у дома и за Марая, но скъпите дрешки, козметика и процедури, тя трябвало да си плаща със собствени пари. Затова, след като разбрала и за поредната забежка, Мария се изпарила яко дим, с идеята да накара Мечо да размисли, да съжали и само след няколко дни да изтърчи при нея и да падне на колене за прошка. Дали?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар