Брутална измама на „Х Фактор“ отврати всички

Брутална измама на „Х Фактор“ отврати всички
3.7 (73.33%) 3 votes

„Х Фактор“ се оказа предаване със сценарий, което никак не се понрави на зрителите!

"Х Фактор" този път определено прекали, губейки нарочно уникален певец!

„Х Фактор“ този път определено прекали, губейки нарочно уникален певец!

Снощи Маги Халваджиян спретна интересен театър, че ще сменя правилата на „Х Фактор„, но всъщност истината не е точно такава. Клюки.БГ научи от достоверен източник, че този сезон гласуването на зрителите било повече от слабо, което е принудило продуцентът да вземе някакви мерки. За да усили зрителския вот, той решил да жертва един от най-големите таланти, с което да вбеси хората и те да започнат да пращат смс-и като луди, притеснени да не би техният фаворит да отпадне.

Скандалът се заформи след отпадането на Кристиян Янкулов, когото мнозина описваха като най-добрия мъжки глас в шоуто. Кюстендилският младеж нарочно е бил изпратен на елиминации срещу друг огромен талант – Ева-Мария Петрова. По този начин журито е било поставено 50 на 50 и така вотът трябвало да определи изхода. Разбира се, дали Кристиян е получил най-малко гласове, трудно може да се докаже, но най-вероятно сега гласуването ще се повиши, понеже това не може да не стресне феновете на дадени участници.

Всички в журито се изказаха, че това е недопустимо, понеже и двамата на елиминации били сред най-добрите изобщо тук, но очевидно артистичният дух на менторите си е казал думата. Надали Магърдич Халваджиян ще промени нещо за догодина, понеже ако се гласува в интернет, както той намекна, печалбата му ще отсъства. Ако ли пък въведе платено гласуване във Фейсбук, едва ли ще промени нещо от това, което е сега.

Номерът на „Х Фактор“ е нож с две остриета. От една страна хората може да се отвратят от отпадането на невероятен глас като Кристиян Янкулов и да спрат да гледат, но от друга, която е и по-вероятната, биха започнали да гласуват моментално за своя любимец, защото ситуацията стана такава, че след като Кристиян отпадна, всеки може да отпадне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Брутална измама на „Х Фактор“ отврати всички”

  1. Име (задължително)

    окт. 31. 2015

    От есемеси се печели, но не толкова, колкото от рекламите, а се вижда колко много рекламни паузи има.

Добавете коментар