Йоана Буковска вбеси близките на Чочо Попйорданов с разкрития за любовта им

Йоана Буковска вбеси близките на Чочо Попйорданов с разкрития за любовта им
4.5 (90%) 4 votes

Йоана Буковска се оказа единствената необичана любима от семейството на Чочо Попйорданов

Йоана Буковска нанесе неочакван удар по близките на покойния Чочо Попйорданов, научи kliuki.bg.

Почти две години след смъртта на голямата си любов, актрисата наруши мълчанието си и сподели своята истина за отношенията си. И преди Йоана Буковска беше единствената от жените на Чочо Попйорданов, която беше охулвана от приятели и роднини на актьора. Последните й разкрития рискуват да й навлекат нова поредица от словесна агресия.

Щастливо омъжената майка на близнаци не се притеснява да говори за изпепеляващата страст по между им. Връзката им не била от този живот и по всичко личало, че ще я преживяват отново и отново, разкри тя пред списание.
Chocho-Joana
Любовта им не успяла да бъде завършена. Актьорът не могъл да надмогне слабостта си към алкохола и всички обвинявали нея, че го повлякла към дъното на пропастта. Заради нея той напусна съпругата си Хилда Казасян – жената, обожавана от семейството му и добре приета от приятелите. Връзката им беше повече от драматична. Говореше се, че дори са се венчали в провинциален храм, без благословията на закона.

Семейство каквото искала Йоана Буковска обаче не могли да създадат. Пречели им и алкохола, и най-близкия му кръг. Той до последно отричал проблема си. Тя се борела отчаяно със зависимостта му, а не срещнала подкрепа от никого.

Опитите й да го спаси от него самия продължили шест ужасни години. Била само на 21, когато се събрали. Той бил на цели 36. Всички обаче обвинявали нея за последвалите нещастия.

Бащата на Чочо Попйорданов написа в книгата си, че проблемите във връзката им отключили порока му. Иван Ласкин е двойно по-безпощаден към колежката и разказваше по интервюта, че не отишъл на погребението на най-скъпия си приятел, защото нямал да се сдържи като я види.

Йоана Буковска деликатно дава да се разбере, че ако хората около Чочо са били по строги и взискателни към него, той нямаше да пропадне. Споделя, че за дългото време след раздялата им се срещнали само два пъти. Вторият път била бременна в 6-ия месец. Йоана Буковска мислела, че Чочо е страдал да я види да чака дете от друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар