Джино Бианкалана стигнал до контейнерите за боклук в САЩ (Историята, която мрази да разказва)

Джино Бианкалана стигнал до контейнерите за боклук в САЩ (Историята, която мрази да разказва)
5 (100%) 3 votes

Джино Бианкалана познава вкуса не само на сладкия живот, но и на тоталната бедност

Джино Бианкалана не е само момче, израснало със златна лъжица в устата. Милионерският наследник помни времето, когато от глезен принц се превърнал в тотален просяк. Историята на повторното забогатяване на семейството започнало с едно престъпление и предателство от близък роднина, научи kliuki.bg.djino-

Родителите на Джино Бианкалана първоначално загубили всичко, докато са опитвали да постигнат своята Американска мечта. Брадърът, брат му и родителите му пристигнали в Щатите със завидно количество пари. В родината закрили проспериращ бизнес и началният им капитал значително надвишавал този на повечето емигранти.

Чувствали се още по-спокойно, когато се настанили при лелята на баща му, която отдавна живеела там, разказват от HotArena.net. Възрастната дама била рентиерка и разполагала с няколко апартамента. В единият от тях трябвало да настани четиричленната фамилия Ташеви.

В Чикаго семейството на Джино Бианкалана пристигнало с обменени 200 000 лева суха пара. Наивно по нашенски, таткото решил да се довери на единствената близка в Щатите. Поверил и почти всичко, които имали, в нейната банкова сметка.

Коварната рентиерка обаче се полакомила и ошушкала спестяванията им. След това дори изгонила тотално бедните си роднини.

Положението на семейство Ташеви било повече от плачевно. Били притиснати не само от носталгия и от отчаяние, но и от пълна безпътица. Имало дни, през които гладували. Джино Бианкалана разказва как бил принуден да рови в контейнерите като клошар.

Докато бащата припечели първите си пари, в продължение на няколко месеца ядели най-достъпната храна. Майката на фамилията ги посрещала след работа с дежурно меню – макарони и хляб.

Късметът на несретниците се обърнал и с „въртене на геврека” малко по-малко се изправили на крака. Ташеви отдавна живеят добре, а синовете им могат да се похвалят със стандарт на принцове.

Не малка роля в просперирането на задружното семейство има и брака на Джино Бианкалана, но и за тази история не обича да разказва….

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар