Жесток удар смаза Саня Армутлиева

Жесток удар смаза Саня Армутлиева
5 (100%) 2 votes

Саня Армутлиева получи нещо тежко и неочаквано, което ще намали печалбата й значително!

Саня Армутлиева бе смазана от решението на Рафи Бохосян

Саня Армутлиева бе смазана от решението на Рафи Бохосян

От няколко дни Саня Армутлиева била в шок и ужас, тъй като изгуби една от своите златни кокошки. Това беше Рафи Бохосян, който цели 4 години делеше доходите си с работодателя си в лицето на „Вирджиния рекърдс“. Този модел на работа обаче очевидно не се е харесал много на арменеца и той е решил да се развива вече сам, съобщи Blife.

Решението на Рафи Ахаси Бохосян изглежда като съвсем правилно и дори закъсняло, тъй като Саня Армутлиева е известна с начина, по който експлоатира своите изпълнители. Неслучайно Невена Цонева осъди компанията й за близо 20 хил. лв., а Рут Колева, която няма нищо общо с „Вирджиния рекърдс“, обяви компанията за абсолютен монопол на музикалния пазар.

Рафи започна работа във фирмата на Саня Армутлиева след победата си в първия сезон на X Factor през 2011 г. Той може да се счете за най-успешния победител на шоуто, понеже досега се наложи най-много на пазара. Останалите шампиони Жана Бергендорф и Славин Славчев засега остават по-назад като хитови изпълнители, счита Kliuki.bg.

Затова ударът за Саня Армутлиева е огромен. Досега Рафи Бохосян беше сред най-харесваните изпълнители на компанията, което му носеше много участия. Част от печалбата от тези участия влизаше директно в джоба на Станислава, но вече няма да е така.

„Благодаря на всички от „Вирджиния рекърдс“. Те ме посрещнаха като шампион и ми дадоха много. Време е обаче да продължа сам по своя път. Надявам се, че не оставям просто колеги, а мои приятели до живот.“ – гласи съобщението на 22-годишния Рафи, с което издава напускането си.

Младежът отдавна имал намерение да предприеме този ход, но решил да не прави циркове и да изчака договорът му просто да изтече. Същевременно не издавал намеренията си, че няма да го поднови, за да не се опитат от фирмата да го изиграят по някакъв начин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар