Вихра Петрова пощади Иван

Вихра Петрова пощади Иван
5 (100%) 2 votes

Вихра Петрова сензационно става писател. Бившата половинка на Иван Христов от популярното дуо Иван и Андрей се захваща с ново и интересно начинание в професионален план, защото в личния си свят тя дълго се съвзема от емозионалния срив след раздялата със съпруга си Иван.

След редица опити да се разбере дали книгата ще бъде посветена на проваления й брак с водещия Иван, самата Вихра Петрова признава, че е решила да напише книга, посветена на дамите, които се чувстват изоставени и предадени, а не на мъжа й и приятеля му Андрей Арнаудов, които са водещи и продуценти, а към момента се занимават с предаването „Фермата“ в ефира на телевизия Би Ти Ви.

Впдещата вече пише за другите жени като им споделя опита си

Водещата Вихра Петрова вече пише за другите жени, като им споделя опита си

Вихра сама казва, че знае много за кариерата на двамата водещи, но е предпочела да издаде нещо за жените, които са й писали толкова много писма и са я молили за съвет, след като са се развели или са били силно разочаровани от половинките си.

Вихра Петрова ще издава книга за самотните жени

Вихра Петрова ще издава книга за самотните жени

Както се пише и в изданието за светски събития „Лайфстайл“, Вихра Петрова винаги е говорила за своя провален брак с Иван публично и спокойно, но пък се е старала да запази добрия тон към бившия си мъж, с когото се познаваха и бяха заедно почти 10 години, но според нея, много жени в България и не само имат нужда от опора, от малко помощ и надежда.

Вихра ще помага на изоставените дами да се съвземат след раздялата с любовта

Вихра Петрова ще помага на изоставените дами да се съвземат след раздялата с любовта

Точно за тях е създадена тази книга на Вихра Петрова. Докато я пише, тя работи и с консултант – психолог. Очаква се скоро този творчески проект на водещата да бъде завършен и тя да представи на пазара творбата си, коментира се и от изданието Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Вихра Петрова пощади Иван”

  1. Ina

    Ное. 03. 2015

    Vihra e mnogo po-hubava ot Irina.Ne mojesh da gi razberesh tezi maje za elementarnite greshki,koito dopuskat s izbora si…

  2. до Ina

    Ное. 17. 2015

    не виждам нищо хубаво във Вихра !!! щом и Иван не вижда на теб къф ти е проблема ???

Добавете коментар