Ернестина Шинова крие пикантно любовно минало! (Затова покровителства плеймейтките)

Ернестина Шинова крие пикантно любовно минало! (Затова покровителства плеймейтките)
3.4 (68%) 5 votes

Ернестина Шинова се оказа една от стоте манекенки на Христо Сираков

Ернестина Шинова направила „баджанаци” Андрей Слабаков и Христо Сираков, научи kliuki.bg.ernestina_shinova

Фаворитката от ВИП Брадър 2015 се оказа любовна аферистка. Бойната дама с гаменски език и закрилница на клети плеймейтки имала повече от бурни младини.

Жената, която сега взе под крилото си почти всички млади момичета в Къщата, а навън е известна като по-съвършената половинка на Андрей Слабаков, някога е била абсолютен пожар.

Като девойка е носила не само провокативни тоалети и е ходила с безумни прически, но и опитала от всички радости на живота. Част от скандалното й ергенуване била страстна забежка с най-популярния колекционер на красавици у нас.

Оказа се, че Ернестина Шинова е била една от стоте манекенки в листата на Христо Сираков, разкриха от „Всеки ден”. Авантюрата им била от времето, когато била студентка в НАТФИЗ и момичетата я ненавиждали, защото била най-засуканата сред тях.

Да слага рога на Андрей Слабаков и дума не можело да става! Двамата просто били стари приятели от училище. По това време той бил нещо като грижовен батко, който я закрилял от атаките на прекалено напористи ухажори.

Интермецото й с Христо Сираков било типично кратко, като повечето му истории. Както се харесали, взели се за броени месеци и историята приключила.

След това на купон Андрей дръпнал настрана буйната красавица и й се скарал: „Абе, ти не разбираш ли чете харесвам?!” Ернестина Шинова изглежда направила по-добрия избор между двамата си ухажори.

С режисьора направили няколко сватби и заминали в чужбина да търсят щастието си. Двамата изкараха няколко паметни години в Италия. Точно там бил и Сираков с голямата си любов – майката на красивата му дъщеря. Двамата, естествено, вече нямало какво да си кажат.

Интересното е, че точно на Ботуша актрисата издържала семейство с хонорари като модел. Опитът й под светлините на прожекторите, както и с колекционери на красавици, явно направил Ернестина Шинова тази заместник-майка, която плеймейткие виждат в нейно лице!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Ернестина Шинова крие пикантно любовно минало! (Затова покровителства плеймейтките)”

 1. такава е истината

  Ное. 03. 2015

  Тя май е сред манекенките най-добрата актриса и сред актрисите най-добрата маман, простовата женица, просташко възпитание, уличен речник, големи претенции – никакво покритие, роли с които никой не я запомня, известна е само с това, че е снаха на незабравимия и талантлив Петър Слабаков – и до тук!

 2. анонимен

  Ное. 03. 2015

  Ернестина е образована, интелигентна, ерудирана и жена с буен нрав. Когато някой я настъпи му отвръща подобаващо. А, коя жена не е имала любови , като ученичка или преди да се омъжи? Нима всички са женени за първия мъж в живота? А, кой всъщност знае кой е бил първият и мъж в живота? И на Ботуша е била с семейството си, за да намеквате,че едва ли не е била проститутка. Ернестина е от интелигентно семейство също. Баща и е известния журналист , писател и хуморист в близкото минало Шинов.. Тя винаги е разполагала с достатъчно пари , за да живее добре. Не е известна само с това,че е снаха на Андрей Слабаков. Зад такова изказване прозира злоба и още нещо… Ернестина си е, Ернестина! Красива, стройна, образована, интелигнетна и силна жена! Малко могат да се мерят с нея! Е, завиждайте и, има защо!

 3. Петрова

  Ное. 04. 2015

  Как да се завижда на жена, която псува като каруцар със змийско изражение?

 4. Аман от повърхностни женици

  Ное. 04. 2015

  Уф, Отрова-Петрова! Много слабо съскане, ссссс…

 5. до Петрова

  Ное. 04. 2015

  Петрова, защо имам чувството, че визирате себе си?

 6. аниет

  Ное. 04. 2015

  харесвам ернестина и има за какво.бъдете естествени.противни са ми превзетите жени които и косури търсят у другите.всеки има право да се изразява както иска.ернестина е природно интелигентна.да е жива здрава и щастлива.

Добавете коментар