Ето защо Йоанна Слабакова избяга от родителите си!

3

Йоанна Слабакова се отцепи от семейството си и пожела да бъде самостоятелна!

Йоанна Слабакова избяга от родителите си нарочно
Йоанна Слабакова избяга от родителите си нарочно

Щерката на Андрей и Ернестина е с доста сприхав характер, за което свидетелства отказът й да учи в столицата, при родителите си. Йоанна Слабакова не искала да прекарва и ден още в съвместно съжителство с тях и затова избрала да учи във Варна. Там младата хубавица следва в момента „Медицина“, узна Kliuki.bg.

Почти 500 км. делят Ернестина от дъщеря й и затова бяха тези сълзи в очите й по време на едни от елиминациите, когато се спомена Йоанна. Актрисата изживявала тежко решението на детето си да си тръгне от дома, защото така се виждали много рядко.

Взаимоотношенията на настоящата брадърка с щерка й всъщност не били от най-изрядните. Докато била в гимназаията, Йоанна често се сдърпвала с майка си и причината почти винаги била в момчетата, с които има някакъв любовни отношения. Ернестина не искала дъщеря й да върти активно любов по време на училище, а по-скоро да си намери сериозен приятел. Това обаче не станало, а Йоанна Слабакова въртяла много гаджета, което побърквало майка й.

Освен това младото момиче се обличало и гримирало много предизвикателно, което също не се нравело на Ернестина Шинова. Самата актриса си позволява да изглежда по-неглиже, тъй като има естествена красота. Йоанна я е наследила, но предпочитала да отделя повече време на своята визия.

Андрей Слабаков бил по-либерален от жена си, но в случая и той го отнесъл, когато Йоанна взела решението да следва в друг град. Тя целенасочено избрала възможно най-далечната дестинация, където има „Медицина“. Така красавицата се надявала, че родителите й ще идват по-рядко.

„Естествено е младите хора да искат да живеят сами. След като станеш пълнолетен, вече можеш да бъдеш самостоятелен. Не само можеш, но и трябва да бъдеш. Затова подкрепям Йоанна в избора й.“ – споделя позната на семейство Слабакови.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
 1. Кет казва

  Пречите ми да съм к…, аре чао!!! Ще си бъда к… и толкоз! Вие само пращайте парички, че на морето скъпо.

 2. Петрова казва

  На нейното място, и аз бих избягала.

 3. Аман от повърхностни женици казва

  Петрова, ти отдавна си избягала от реалността! Ако имаш деца, надявам се, че няма да те оставят сама с безумията ти!
  Колкото до гръмкото заглавие, не смяташ ли, че звучи абсурдно?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.