ВИП Брадър 2015: Лъснаха тайните и предварителните договорки във формата!

ВИП Брадър 2015: Лъснаха тайните и предварителните договорки във формата!
5 (100%) 3 votes

Джино Бианкалана и Станимир Гъмов мерят сили на финала на ВИП Брадър 2015

Във ВИП Брадър не останаха неизвестни за финала. Лъснаха предварителните договорки и скритите тайни във формата, научи kliuki.bg.

Ако в началото на сезона сте си мислели, че дует Ритон или Кичка Бодурова ще излязат последни от Къщата, днес нещата не изглеждат точно така. Не само провалиха шансовете си с грозни скандали, епитети и „професионални” разправии, но и оказа се – Големият брат гласял други за титаничния сблъсък на края на шоуто.

Истинските фаворити в реалитито са Джино Бианкалана и на актьора Станимир Гъмов. Очаква се именно българо-американецът да стане „любимата звезда на България”, заради изцепките на актьора напоследък.

Така звездите нямало да си извадят очите след шоуто, всички обичали богаташкото синче, а и зрителите много го харесвали. Джино Бианкалана бил много по-дейният аналог на Орлин Павлов, който навремето не участва нито на страната на Къци Вапцаров, нито на Фънки и компания.

Компания на мъжете на финала щяла да направи и Ернестина Шинова, твърдят от БЛИЦ. Всъщност бившият любим на Джена се бил договорил да му бъде създаден положителен имидж и дори раздялата с дългата си коса била предварително обмислена и договорена. Така много „метро”-хубавеца щял да добие по-мачо визия.

Първоначалният победител бил Гъмов, но плановете се провалили и заради безкрайните му финансови ангажименти, и заради конфликтите, в които с кеф се забърка.

Вече дори се разбрали и истинските хонорари на звездите във ВИП Брадър 2015. Джино Бианкалана далеч не взима толкова потресающ хонорар, колкото разказва. В замяна му обещали нематериални облаги като популярност и имидж на прекрасен млад мъж.

Шампиони били дует „Ритон” – всеки от съпрузите взимал по 50 бона, а врагинята им Кичка Бодурова се добрала само за 40 хиляди. Щуротиите на Луна и рейтинга, който донесе на продуцентите им коства цели 30 бона. Толкова прибрал и бъдещият младоженец Людмил Иларионов-Люси. Той обаче далеч не бил единствения.

Ернестина Шинова и Станимир Гъмов гушнали по толкова и можели да се похвалят не само с финансова инжекция, а и с възможност да излизат за представленията си.

Пишман-моделките– Катрин Вачева, Светлана и Моника прибрали суми от 15 до 20 хиляди лева. За 20 бона влязал и ММА боецът Деян Топалски, както и певицата Кристина Димитрова.
vip brother 2015
Разнасят се легенди, че Преслава взела по 60 бона от продукцията, но нейните привилегии са удивителни – прекарва вътре кратко време, излиза за участия, ходи дори зад граница и пее по предизборни концерти. Жалкото е само, че от получените пари не малка част ще отидат при Митко Пайнера. Заради инженера от Димитровград Преслава не можела да мине за финансовата победителка във ВИП Брадър 2015.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар